Follow Viruspadu

Friday, September 19, 2008

jalan2 mencari pasal katanya

uols tahu kan, entry lepas yang sangat pendek itu, saya ada ckp, saya kursus seharian di KL semalam... pehhhhhhhhhhhh penat giler nak pengsan kekdahnya

weols kursus dengan tekun sekali, gigih semangat nak belajar la katanya, walaupun sbnrnya hanya musykil ngan satu perkara jer, tp semangat kusyuk giler dengar dari awal sampai akhir, sampai ada yang sgt2 paham2, terhangguk2 hihihihih... wei nak tido balik rumah la wei hahahaha

punya gigih kursus, tup2 habis

wahhhhhhhhhh cepatnya habissss... ahaksssss

lalalalala... lalalalala... lalalalalala... sambil berlari2 anak kegembiraan :D

jom pegi shoppingggggggggggggggggggg jommmmmmmm

mcm biasa, saya kalau pergi kursus, wajibla ada en.hakes sekali kan, dah tu nama pun satu unit, kiranya kalau kursus, ada je saya ada lah dia... dan en.hakes ni kalau kursus, mmg takde keje lain, keje dia menyakat "cikgu" ajer la, pantang dapat laptop huhuhuhuh...

~ ghimau sila la insap yer :p

weols kursus 5 orang, saya, ghimau aka en.hakes, geng makan, en. A, dan en.F... best semua satu kepala

oh yer, sambung balik

oleh sebab kursus nya abis awal, lepas ajer solat zohor, terus weols mintak driver hantar ke sunway... shopping timeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!


"papa... mama gi sunway tau, kalau mama shopping boleh tak?"
"boleh jer, nak pakai cash ke card tu?"
"cash je"
"oh ok2"
"kalau pakai card boleh ke?"
"boleh jugak"
"berapa limit?"
"erm... RM200 pun ok jer"
"ok tq paaaaaaaaaa"

ini kedai makan serba pink

saya mmg mcm tu, mcm dah terbiasa jer, nak shopping walaupun pakai duit sendiri, tp mesti nak call tanya boleh ke idak saya shopping hihihihih... lepas tu konon nak pakai credit card, tp nan adonya nak pakai ahaks, saya hanya pakai card tu kalau en.laloque ada jer, ntah la saje malas nak pakai...


weols 5 budak itam, tak la jalan sesama, gilo ko budak2 lelaki nak join budak2 perempuan shopping, ada yang meroyan kene masuk kedai padini tgk kasut2 baju kang hahahaha

so weols pecah2 la, korang lelaki2 ni, pegi la mana2, jgn ganggu syurga perempuan ni ahaks... so dah nak kul 6 tu kang, pandai2 la jumpa2 balik, ala zaman telifon canggih2 ni kan, semuanya boleh gitu kan


saya ngan geng makan, bukan main teruja lagi awal2nya,

"ok nak tgk apa dulu"
"haaaaaaa tu kedai PINK" ~ hahahahah tak abis2
"ok2 kita ronda satu2 kedai kat sini"
"betul2, bukan senang kita nak sampai sini kan"
"setujuuuuuuuuuu"


apa lagi, lepas satu - satu kedai weols masuk... giler meroyan, semua kedai mcm best, semuanya cantik2 :p


tp kan...

baru satu floor tau

dua2 dah lembik hahahaha

ahaksssssss... kejap2 duduk, kejap2 duduk lagi, charge bateri dulu :p, nak minum tak boleh, puasa!, aduh beso giler la nak tawaf satu2, keje giler betul la

weols kan dua2 pakai baju kurung tau, pastu gaya ala2 selekeh nak mampos tau (saya lah raja selekeh), aduhhhhhhhh... bapak la malu plak terasa, rasa mcm semua orang sekeliling vogue2, tetiba ada lak 2 budak selekeh masuk shopping komplek ngan muka serabai pucat lesinya... ahaksss...

masuk kedai guess ke hape ke, hapah takde orang nak layan hahahaha...

tgk muka pun dah tahu konfem takde duit punya :p, penampilan yang AMAT SERABAI!

eh serabai2 pun, u belum tgk dalam henbeg i tau
~ ececece, bukak2 dompet KOSONG! tinggal duit syiling2 jer pun sbnrnya :p

PENAT! PENAT! PENAT!

tp besttttttttttttt

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

5 komen[s]:

prebetsabu said... [Reply to Comments]

so? takde ape ke yg ko beli...

sih pelik nih...

faisal.hamdi said... [Reply to Comments]

Takkan tengok je? Cam x percaya je...

ghimau said... [Reply to Comments]

dugaan.. dugaan... :)

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

so..dah penat tu.. takde beli pe2 ke..??

Mulan said... [Reply to Comments]

memang betul.. sesedap mana pun makan kalau hubby tak ada tak best kan. :-(







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^