Follow Viruspadu

Saturday, September 06, 2008

just for YOU and YOU

saya baru beli hadiah untuk pertandingan lepas, saje beli lewat2 sikit, sbb nak tgk yang menang lelaki ke perempuan kan...

kalau beli awal2, takut tak kena la pulak

see sama jer dedua pun


ini untuk awak


dan ini untuk awak


kenapa tak warna PINK, sbb depa takde kotak PINK huwaaaaaaaaaaaaaaaa...

takpelah, tak kisah la kan... janji isi dalam kaler PINK...

oh tak jugakkkkkkk... isi dalam pun bukan kaler PINK tauuuuu, kebetulan pulak design yang PINK kaler tak begitu menarik, apaaaaaa lah... ni sabotaj ni huhuhuhuh...

harap uols suka la yer...

~ nak tgk isi dalam?, tunggu empunya badan dpt nanti, kalau dia nak blogkan dpt la uols tgk, kalau dia rasa taknak blogkan, tak dapek la tgk huhuhuhuh

~ masih menunggu pemenang hits 300k hiks

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

5 komen[s]:

sepet a.k.a zack_u said... [Reply to Comments]

eh....
2 adiah utk kite kan kan..
hehehe..
ni alamt tau...
lupe laks...
andak tau kan address kite...
bg tau....
wawawa!!

sweethOneY said... [Reply to Comments]

jeng2..ape tu yer? :D

AzurA said... [Reply to Comments]

wohs!! sangat bertuahlah kan...sesapa yang jadi pemenang hari tuh....rugi betulkiter..

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

owh x sabarnyer nk tgk....hiks

mazzura said... [Reply to Comments]

waaa..cepatnye beli.tq2...apa ye dlm tu?suspen ni..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^