Follow Viruspadu

Saturday, September 27, 2008

Kad Raya

terima kasih kerana sudi bersusah payah post kad Raya yang sgt lovely ini untuk saya :D

Kad dikirim pengganti Diri gitu :D

terima kasih sgt buat:

from mr.A&K


from siribenmerah


from mama mya


from: happyirfa


from: F


from: TM


from: EJ


from: kak hanizah


terima kasih ye uolssssssssss

muah muah muahhhhh kat pipi... ops... perempuan saje ok :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

3 komen[s]:

Nad Eusoff said... [Reply to Comments]

yg from mama mya tu lawa..

Musliha said... [Reply to Comments]

thn depan nak kasik kad raya gaks..

shah said... [Reply to Comments]

meriah kad raya







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^