Follow Viruspadu

Friday, September 12, 2008

keje kosong

ni ada iklan jawatan kosong ni, sesiapa berminat boleh contact prebetsabu yo!

- jawatan : programmer
- lokasi :Sg Besi, KL
- kelayakan - min dip, tahu n mahir dgn vb6 n mysql
- fresh grad boleh apply, tp jgn la bodo kayu sume tak reti teori je lebey.
- advantage klu ada lesen n kenderaan sendiri n tak kesah klu kene g outstation.. projek satu mesia ada client.
- berminat sila htr resume kat prebetsabu@yahoo.com

~ sape nak iklankan jawatankosong ni blog uols silakan, tolong menolong prebetsabu ni haaa :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

9 komen[s]:

prebetsabu said... [Reply to Comments]

huhuhuhu..

aku terharu..

walaupon k otak wat dlm bentuk tag spt yg aku mintak, tp takpelah...


cepat2 apply keje nih...

-opis hour flexible.. kira takde la strict sgt.. tp takde la free sgt..

- ada insurans etiqa... huhuhu

- ada bonus

- ada komepni trip..

- dan yg penting ada aku n viona.. hahahaha

prebetsabu said... [Reply to Comments]

tambahan -

terbuka sampai ujung sept nih...

Ibu_Hamzah said... [Reply to Comments]

~ fresh grad boleh apply, tp jgn la bodo kayu sume tak reti teori je lebey.

hahah giler ganaz ayat nih.. tegelak aku dibuatnya..

honeysour said... [Reply to Comments]

a'ah...saya pun tergelak guling2 ceytt..guling2 tu nampak no nipu...kekekkke...

prebetsabu said... [Reply to Comments]

kahkahkah...

nak wat camna dah ramai yg mai intebiu dalam resume very impressive.. rasa nak kol terus je soh mai keje...

sekali time intebiu, baru tanya soklan ujian sekolah rendah.. dah takleh jawap...

tak ke bodo kayu?

Munirah Abd said... [Reply to Comments]

Adoiiiiiiii...
vb6 ker??
subjek masa kat poli arr..
kat U vb.net...
arghhh gue sengal vb ni..

java ok le..

mysql..erkk thn 2..sengal gak..

db2,javadb muleh2x..hehe..
ala tp smua database concept sama je...

e~P~o~p said... [Reply to Comments]

akak sy amik ye,nak tempek kat blog

prebetsabu said... [Reply to Comments]

amik la tepek kat blog..

mmg nak bende ni tersebar cpt..

memula bende ni dlm bentuk tag..

tp aku kene kutuk kaukau.. mencemar budaya tag kekdahnye..

sib baik vp hati sikit mulia nak tolong post kat blog dia nih...

caiyok...

kahkahkah..

prebetsabu said... [Reply to Comments]

uhuhuh.. napa aku rasa mcm ter over shadow si vp lak ngn post dia yg ini...

kahkahkah..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^