Follow Viruspadu

Friday, September 05, 2008

komen yang 111 jatuh kepada:

setelah saya kira 20 juta kali, untuk pastikan komen yang ikut syarat dan tak ikut syarat...

dan komen yang ke 111 adalah


yelah, kalau uols tgk komen dia pun byk kan... so... dalam byk2 tu, terkena jugak kat 111 kan...

saya harap takde orang mempertikaikan keputusan pemenang yer... :D, kalau ada pun saya tak layan hiks... penat okey saya kira :D

kenapa pertandingan kali ni byk sgt syaratnya?

1. sebab saje nak kasik ada kelainan sikit, dan atlis saya tahu apa yang uols inginkan perubahan kat blog saya, saya akan cuba tukar template saya yer... saya pun dah mcm ala2 bohsan gak pakai yang ni :p

2. kalau komen ape2 pun boleh, mcm tak trill kan, mcm senang sgt pulak nak capai komen ke 111 tu kan... so saje la suh uols fikir2 sikit :p

3. kenapa gediks2 suh letak emel address, sbb.. hari tu ada bloggers buat pertandingan, lepas tu kan, ada orang yang nak cuba amik kesempatan hantar alamat bgtau dia yang menang, so tak adil la pada pemenang sebenarkan... lgpun saya buka pertandingan ni pada semua maksudnya ANONYMOUS pun boleh hantar komen, so kalau ANONYMOUS lg susah nak kesan siapakah dia kan...

So FAHAM tak, kenapa saya suh letak email address...

jadi TAHNIAH kepada PEMENANG

1. Mazzura
2. Ilyanie

ok mazzura dan ilyanie, sila hantar alamat anda ke email saya yer di viruspadu@yahoo.com

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

RieNa said... [Reply to Comments]

uwaaaaaaaaaaaaa!!!!

tak bertuahnyaa saya!!!

vp..buatlaa contest lagi...(sambil wat muka sedih+sayu+kesian..)

laloque said... [Reply to Comments]

ini tidak adil.... naper ai yg tinggal sebumbung xmenang... pilih kasi oo

mazzura said... [Reply to Comments]

tq..tq ye vp...
tq so much..
tak sangka dpt nih.hehehe

en. laloque,maaf nooo..

prebetsabu said... [Reply to Comments]

eh.. bukan ke aku patut menang?

huhuuh camna nak menang.. tak participate pon.. wakakakaka..

anyway.. klu nak contest lagi, kat blog bini aku ada 1 contest tgh berlangsung...

http://masvionanas.blogspot.com

huhuuh jgn marah aa terpromote lak...

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

uh..

congrates mazzura..

x sia2 usaha bersengkang mata gtu..

hehe

congrates again!

AzurA said... [Reply to Comments]

huhuuhuhu.. yang 111 tuh mmg lah payah tapi yang terkilannya yang last tuh... tak sanggup nak nuggu kul 12 wo.. mata dah ngantuk.. tawakal je tido sambil doa.. mintak2 takdaklah oang komen lagik selepas komen aku... tapi ada gak rupenyer...congrats lah mazzura... nama dah dekat dah nin... keje pun dekat2 nin..huhuuhuhu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^