Follow Viruspadu

Tuesday, September 02, 2008

masih mencari2

saya masih mencari bling2 casing enset hihihihih... semangat okeyyyyyyyyy ahakssss


hari tu carik2 jalan2 tak jumpa2 okey


jumpa yang display mcm ni jer tauuuuu

cun gilak kan... hahahaha... saya lah rasa cun, sbb saya mmg suka yang bling2 mcm ni, yang hover2 ni lahhhhhhh

nampak gayanya kene gak lah gi lowyat atau pertama komplek kan... ohhhhhhhhhhhhhh

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

3 komen[s]:

atune® said... [Reply to Comments]

VP...kt jasko Bukit tinggi yg terbesar kt Mesia ni (bangga siot jd anak jati Klang)...ade satu kedai ni mmg jual yg bling bling pastu blink blink...pastu idok le mahe manepon...hix...

Mrs. Hakim said... [Reply to Comments]

hi vp.. bling² boleh buat sendiri.me dulu buat kat hp sendiri sajork..beli sticker bling² tu n lekat kat cover hp.ada mcm² design n warna.. me dulu pakai bling² yg wane pink..sgt kiut.. cubalah cari kat novacell(lebih kurang ejanye)ni kedai jual aksesori utk hp..betul spt yg disana ckp tu..idak ler mahal mane pun..cubalah..

-Misztake- said... [Reply to Comments]

stuju ngn mrs hakim tu..
hari tu terjumpa yg bleh buat sdiri..
dia dah pack utk bentuk2 yg pelbagai..
cth:butterfly kaler pink.. just bukak & tampal je..
snang..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^