Follow Viruspadu

Saturday, September 27, 2008

misi mencari hadiah bonda

semalam, break jumaat kan lama, mulanya plan nak balik rumah, tp bila fikir2 yang mungkin jalan bapak jem nak mampos, so terasa mcm sia2 jer balik, gerak dari office kul 12.15 sampai rumah kul 1 pun tak tentu lg

so dah alang2 gitu, saya tanya la roomate saya, kalau dia ada nak gi mana2, i'll follow youuuuuuuuu... hiks...

dah agak, konfem dia nak gi shopping punya... hureyyyyyyy

saya mmg plan, kalau ikut roomate gi shopping, nak belikan hadiah besday untuk bonda saya, saya tak tahu nak beli apa, saya dah belikan baju raya dia, then... besday nak belikan apa ek...

[tepat jangkaan saya, mmg jem gilosss, seb baik tak balik rumah]

weols gi terminal one sajork, paling dekat ngan opis kan

so jalan punya jalan... saya bekenan amattttt beg2 ni


antara kaler krim dan hitam... erm nak pilih warna apa ek? sbb susah sgt nak fikir, saya terus call mak saya

"hello, salam, mak, kat mana?" ~ ayat intro
"salam, mak kat rumah la"
"ohhh buat apa" ~ intro tak habis2
"ada kat dalam bilik baring2"
"ooo mak ada 3G tak?"
"3G tu hape"
"erm ala video call tu"
"oh takde la"
"erm... andak nak belikan mak henbeg, bla bla bla mak suka kaler krim ke hitam?"
"mak suka beg yang ada dua bahagian tu, senang nak letak telekung"

adeh, lain saya tanya, lain bonda saya jawab hihihihih wat lawak tul laaah... maknanya dia tak pilih dua2... so maknanya mak nak beg beso2 la, makanya henbeg dalam gambar2 kat atas tu tak menepati citarasa mak la yer, seb baik call dulu, kalau agak2 nak wat surprise tu, rentikanlah, kang tak bekenan kang naya jer

so pilih pilih pilih... arghhh main pilih jer apa2 pun, rasanya mak saya suka la kot

erm abah punya tak beli lg :p

sempat la saya membeli belah benda lain, dan sekelip mata tetiba begduit dah nipis huhuhuh


geng2 shopping saya, roomate saya takde dalam gambar, dia tgh shopping sakan, baju merah tu sis naniey, dan tudung labuh tu sis B

sbnrnya weols sampai2 sini, terus berpecah ikut haluan masing2, so nak balik ni baru berkumpul :p

tak best jalan sesorang, orang kaco :(... jalan ngan en.laloque ngan nisa jugak yang palinggggggg best kannnnnnnn

~ untuk abah saya nak kasik hadiah apa ek?

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

2 komen[s]:

Mulan said... [Reply to Comments]

VP, org tua mmg mcm tuh.. mesti nak beg yg boleh letak telekung..

Musliha said... [Reply to Comments]

mak sapa pun mmg suka beg tgn..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^