Follow Viruspadu

Monday, September 22, 2008

mudah.com.my


saje nak bgtau uols...

nampak tak iklan atas bawah dan tepi pasal mudah.com.my ni

kalau uols nak carik or beli rumah kan, elok sgt uols survey2 dulu kat website mudah ni, mmg betul2 mudah

utk pengetahuan uols, weols beli rumah yang weols duduk skrg ni pun, melalui web jugak, tp website house4sale, rasanya lg jimat kos surfing daripada jalan2 cari rumah kan

maknanya dah dpt betul2 bekenan baru gi tgk rumah tu...

sbb byk rumah yang fully furnish la, so kalau pasangan yang baru berumah tangga, pastu bajek sangat ekonomi kan, nak beli perabot segala bagai pun kene bajek2, so elok sgt carik yang fully furnish dah siap perabot tu, jimat2, beli rumah dpt semua kan,

eeeeeeeee saya tgk kat mudah yang sgt mudah ni, adoiiiiiiiiii bekenan betul, tp tulah... buat masa ni belum terasa nak membeli lg :D

ok tu jer...

entry ni saya saje2 buat, takde mudah.com tu suruh pun, cuma saya rasa web ni bagus dan banyak info

sekian

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

4 komen[s]:

laloque said... [Reply to Comments]

skang cari tanah dusun dulu... sok anak dah ramai baru cari rumah lain, tu pun kalo nak la... rumah skang dah cukup strategik pun. sok2 anak dah besar, tinggal berdua gak balik...

Munirah Abd said... [Reply to Comments]

sgt setuju ngan pendapat en.laloque!!!

sian umi ngan ayah dah nak tinggal berdua dah kat umah tu..nasib ada opah...hikss

no need to reveal said... [Reply to Comments]

memang website mudah memang mudah..sekarang dalam proses nak beli rumah..yang tgk kat dalam mudah ni la hehe

BigMouth said... [Reply to Comments]

Andak, iklan kan lah sekali, umah alang kat cheras tu.. Alang nak jual umah tu lah... Cam ner nak iklan kan eeeee







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^