Follow Viruspadu

Thursday, September 18, 2008

murah dan cantik

dari hari isnin hingga rabu minggu ni, semalam la last day, ada buat jualan2 murah yang tingkat bawah office saya ni, anjuran puspanita gitu kan, saya ni kan kalau takde en.laloque mmg susah la sangat nak turun menengok melayan shopping2 ni kan, takde mood pun yer, fulus tak berapa nak ada pun yer

tp kebetulan hari tu, ada meeting kat tkt 1, habis meeting pun agak2 lewat jugak. kiranya dah masuk kul 1 la kan, member2 ajak menyinggah tgk2 apa yang ada, so alang2 dah ada kat bawah tu, saya memfollow jer lah... tgk sana tgk sini... erm... yang saya bekenan baju budak jer, tp takde pulak saiz nisa

erm, dah ada anak mmg mcm ni kot kan, asik igt baju anak jer, baju sendiri tak gak beli2 lagi...

oh papaaaaaaa... bila kita nak beli baju raya ni???

tp dlm banyak2 baju, ada satu ni saya tgk dah la cantik murah pulak tu... hishhhhhhh kuatkanlah iman ku daripada godaan ni... fuh fuh fuh

baju hitam dan


baju PINK yang tantek


ada 2 versi kaler sahaja, dia dah siap jahit manik2 tu kat leher ngan tangan tuuuuuuuu

harganya baru RM130 jer, mintak2 murah dapatlah RM120 cis kurang sikit jer :P, yang mahal agaknya manik2 kat leher ngan lengan tu la... sbb kalau hantar upah untuk jahit itu jer pun dah mahal kan

tp saya tgk ajer, member saya yang beli, tp dia amik kaler hitam, saya dok jeling2 saje yang kaler PINK ini...

ohhhhhhhhhhh... seb baik begduit tinggal kat bilik, kalau tak mmg dah ada dalam almari guwe dah ni :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

9 komen[s]:

.::WaNiE::. said... [Reply to Comments]

yelah tengok baju pink baru teringat dah lama dh xbeli baju kurung warna pink .asyik beli tshirt warna pink jek..harus ku carik ! hahaha

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

lawa kan....murahla tuh...

Memory said... [Reply to Comments]

lawakan kalo ada baju melayu leh la belikan satu :D

swit@kon said... [Reply to Comments]

hitam tu menawan, tapi kalau ikutkan akak sure amik pink kan?
hehe

idayusof said... [Reply to Comments]

aihhh. cantik tu kak. rugi x beli. ehehe. tahun ni raye kaler ape?

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

sy lagi suka yg coLOr itam dr yang pink.. hehe..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

lawa tu.. rasanya.. klu duit dah ada ditangan confirm belikan..

-Misztake- said... [Reply to Comments]

beli je kak yg wana pink tu..
CANTIKKK..!!
kalau tak beli, cmfrm menyesal..
*Tokei kedai, lantik saya jadi duta..* :p

pearlEJ said... [Reply to Comments]

cantikkkkkkkk!! berkenan laa pulok tengok yg itam tuu.. haishhhhh...

murah tu VP, kalau upah lagi mahal tuu..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^