Follow Viruspadu

Wednesday, September 24, 2008

myvi or mylove

mula-mula, sori kepada empunya kereta sbb publish tanpa kebenaran gitu, dan terima kasih kepada empunya kereta jugak, dan tahniah kepada empunya kereta sbb ada kereta yang sgt NICE ni

eeeeeeeeeeee PINK betul, cantikkkkkkkkkkkk sgt kan... adoiiiiiiiii..

me sgt JELES okey... hishhhh cantik amat nih, paling best yang LOVE kat depan tu



dan terima kasih buat yang "teringat"kat saya bila tgk kereta ni :D saya amat terharu bila ouls terjumpa ke, ternampak ke, terterima email yg ade benda2 berwarna pink terus ouls igt kan saya. terasa seperti amat dihargai tul la. moga Allah merahmati ouls semua.. aminnn

sukeeeeeeeeeeeeeee sgt la, tq soooooooooo much to:
1. nadia
2. retna
3. wanli
4. shireen
5. ain aries
6. mama ranggie
7. zuraini
8. gina manan
9. kolakolakika
10 . alizrun
11. azleen
12. kak sid aka perantau sepi
13. ayangaizul
14. suw
15. nurul huda

terima kasih sudi hantar emel myvi PINK yang sgt memikat hati ni kat saya
:D

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

intan zura said... [Reply to Comments]

kak vp modified la kete jadi cmtu
hikss
mesti menjadi tontonan
hehe

AmY-AdLi said... [Reply to Comments]

comel gler kete tu !!!!
nak nakk !!!

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

hehe..list yg akk senaraikn nie.. send gambo kete yg sama pd akk ke?? haha

p/s:: hmmm.. mmg pon..ingat pink!! ingat kak VP taw!!haha

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

aarghhh.....nk tuka r viva jadik gni....

Musliha said... [Reply to Comments]

giler lawa..
mus ada jumpa satu keta myvip ink juga..
tapi dia match ngan merah..
sedang bawak kenderaan, so xdpt nak snap gambar.. huhu..
giler lawa kreta tuh..

swit@kon said... [Reply to Comments]

bole eh bikin kereta sampai macam ni jadinye?

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

ku doakan impianmu menukau keter jadiks pinkakan menjadik kenyataan okes... hehehe ;D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^