Follow Viruspadu

Wednesday, September 17, 2008

new sticker

UUM kenu club new sticker, sape geng2 kenu UUM yang berminat, boleh contact abang shon, ahaksss... kenal ke sape tu?, kalau betul2 nak la, bgtau jer lah yer, nnt saya kasik emel dia


ok itu jer nak tayang...

~ ops... hit 300k dah hampir2 tu... --->
all the best ya :D

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

2 komen[s]:

kasihatie said... [Reply to Comments]

hi..sy br start blog2 nie.tp slalu bkk blog akak.nak tau naper?sebab akak ngan sy ader minat yg serupa.warna pink.view la blog sy kaihatie.blogspot.com

kasihatie said... [Reply to Comments]

eh silap eja.kasihatie.blogspot.com







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^