Follow Viruspadu

Wednesday, September 10, 2008

pagi yang golap

en.laloque kan ada meeting awal pagi kat putrajayakan, so dia plan nak naik bas dari seremban ke putrajaya, dia tak bawak kereta sebab lepas habis meeting dia terus gerak ke penang balik

huhuhuhuhuh... kenapa bos en.laloque tak buat meeting dua hari ke kan, ini buat sekejap jer, huhuhuh, kalau tak mesti dpt buka puasa sesama lg semalam hiks

so lepas bangun sahur kul 4.30 pagi, terus siap2 mandi... kul 5.++ pagi dah kuar rumah

dari rantau ke terminal one tu leh tahan lah jauhnya, sbb nak kejarkan bas kul 6.15 kan... arghhhhhh mengantuknya mata

lepas saya hantar en.laloque, lepas tu tak tahu nak buat hape, kalau balik rumah seremban, buang minyak jer, patah balik, sampai jer depan rumah dah kene kuar balik, so mmg takde pilihan, poyi yolah keje terus

saya sampai2 jer opis, masuk gate opis, pak guard muka pelik jer, maunya tak pelik, tgk staff dtg keje bapak awal kan, masa saya sampai opis, lum kul 6.00 pagi pun lg, giler GOLAPPPP

nak naik opis takut

nak duk dlm kete pun takut sebab gelap

tp saya tawakal jer la, pastu igt bulan puasa hantu kene ikat kan, SELAMATTTT

saya pasang radio, set alarm, TIDOOOOOOOOOOOOOO... lena betul, tp sakit leher :p

huhuhuhuuh tahu2 dah kul 7.15 ahaks... dalam kete pun boleh tido mati, giler mengantuk kekdahnya

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

hukhukhuk...

brani nye...

kalo guwe sanggup bersengkang mata x nak tido!...takut seyyyy!

idayusof said... [Reply to Comments]

kak vp,
bos saye kate... syaitan je kene ikat. jin masih ade lagi.

ohh saye pon x paham. huhu

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

huhuhuhu.. hantu syaitan tu mmg kena ikat tapi hantu syaitan kapla itam masih ramai.. bebik lorrr.. sib baik bukak mata kul 7.15pm kalu 12.00pm hehehehehehe...

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

uishkkkkk....lena btolll ekk...
ni musti ngantukkkk sakannn....
agak2 ade tak org amek gambo tido lam kete ek? huhuhuhu....

LayarLara Legendary Of Journey said... [Reply to Comments]

perghhh bleh bagi award ni, paling awal sampai opis..

Mak Su said... [Reply to Comments]

weh... beraninyer

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

uish..berani gile..

xdak org ketuk2 ke kat luar tingkap?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^