Follow Viruspadu

Friday, September 05, 2008

pencapaian terbaik setakat ini


lalalalala...

**SUKER**

nampaknya saya kena adakan byk lg kuiz or pertandingan untuk menghargai uols yang rajin klik2 blog saya... saya betul2 TERHARU, betul tak tipu... ok tunggu yang pemenang hits 300k setel dulu, nanti saya fikir apa lagi yang boleh saya buat untuk menghargai my loyal readers yer

love u olsssssss muahssssss

~ itu lah gunanya rezeki nuffnang kan :D

~ jap2 lg saya umumkan pemenang 111 tu yer, tungguuuuuuu

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

12 komen[s]:

Pwnchess Redbloodsnow said... [Reply to Comments]

Perhhhhhh!!!!
bykkkkkk tueeeeeeeeeeeeeeeeeee
no wonder la ranking kat Top 100 blogger ditangga pertama

caya lahhhhhh!!!

Suki Cida said... [Reply to Comments]

wow...saya nak tengok 1 user one line pun payah... 41? ooo ni kalah siti Nurhaliza bukak blog ni... kuikui... tapi you deserve :) saya sendiri tengok blog VP berkali2 sehari... mmg tak bosan ok...

anyway umah sekarang cun ar...

teruskan jangan berhenti sbb saya suke....

sweethOneY said... [Reply to Comments]

wau weeeee
manyaknyaaaaaaaaa
paling byk sy penah dpt pon 8
sob3
takpe..teruskan usaha..hiks :P

kak, cepat la umum sape pemenang tu..debar ni..cewah :P

shafa said... [Reply to Comments]

kl nak byk lagi Hits kena buat hadiah besar2 saya rasa, bagi kete ke sebijik.hheeeeheheee, pengsanggg.. VP.

mazzura said... [Reply to Comments]

tahniah2...bestnye..
saya pon tiap2 ari bukak blog vp..pg, ptg, siang mlm...tak jemu mata memandang dan membaca..:)

pearlEJ said... [Reply to Comments]

perghhhhhh.... banyak tuuuuu!! ok2, buat laa bnyk2 sikit, ehehehe.. mana laa tau kot2 pas nih ej ada rezeki... :D

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

tahniah.... leh join celeb la lepas ni.. paih tu otograf misti mahalnyer.. hehehehe... yg pasti citer hari-hari mau ada ;D

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

wah2....laku tol blog akak ni...cm pisang grg panas wo.....besh2...

umieadam said... [Reply to Comments]

tahniah..
cayalah

Ceera said... [Reply to Comments]

pencapaian terbaik atam masa atam tunang hari tu.. hehehe

Mya said... [Reply to Comments]

41 online? *pengsan*. syabbas syabbas... :)

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

wah xpenah pon dapat 41 on9 users ni...

beshnyerrr..

chaiyok2!..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^