Follow Viruspadu

Wednesday, September 17, 2008

pencapaian terbaik setakat ini

sekadar kenangan dan kepuasan untuk saya :D

terima kasih uolssssssss... sudi menyinggah2 blog saya yang tak seberapa ni :D

saje nak igtkan lagi, hit 300k dah hampir dah tu ---->
siapa yang bertuah dapat printscreen 300k, sila emel ke alamat emel saya viruspadu@yahoo.com, hadiah yang tak seberapa dari saya menanti anda :D (tak seberapa katanya hiks)

terima kasih pada dia dan dia yang sudi hantar emel printscreen 5+ online user kat saya, kalau dpt lg tinggi emel2 la yer :D, saje la nak suka2 jer

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

5 komen[s]:

Redbloodsnow said... [Reply to Comments]

whoaaaaaaaaaa!!!
Zie plak teruja nengoknyer kak vp oiii
u are becoming like red mummy dah neh
tahniah² :)

peej said... [Reply to Comments]

wowweee.
ramai nye kak..
seronok kan if tgk dapat mcm ni..
pija yg baru dapat prin screen 30++ pun dah rasa happy banget..
if dapat 60 mcm ni..
pengsan terus..haha..

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

wah..

da ada 6+ da ke?

bagus2...

teruskan usaha..

=)

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

N email kad raye dpt x kak??

mazzura said... [Reply to Comments]

Wahh..bestnye..ramai peminat nih..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^