Follow Viruspadu

Friday, September 05, 2008

Perasan tak?

Background blog saya dah lain sikit...

sikit jer la tapi

so uols... kalau tetiba tgk page saya tetiba lain tetiba lain tu... jgn betulkan pc anda

sbb saya tgh edit2 html codenya ya

saya tak tukar layout pun, saya cuma tambah backgound picture jer, ngan tukar header baru, tp rasa mcm header lama lg ok kan, huhuhuh... tp saya try wat header lain pulak lah... tp tgk gak kelaratan saya... :D

kalu uols nak komen kata patut itu ini lg cantik ok pun dipersilakan

ok daaaaa

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

8 komen[s]:

nizafauzi said... [Reply to Comments]

cantek!!!!

tambah2 ngan gmbr akak sekeluarga u rock!!!! tu.. hehehehe

lindosh said... [Reply to Comments]

ade transparent gambo kat bekgraun.. cantikk

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

haaa cantekk cantekk......

Suki Cida said... [Reply to Comments]

suka yang baru ni... sbb muke nisa gangster habis... heheh... warna pun ok...

Intan Sharina said... [Reply to Comments]

yg ni pun cantik..tp best gak klu tambah gmbr arwah alesha skali..

ai said... [Reply to Comments]

aku lak komen..gambar background tu cantek. Class. Tp header tu ko nampak bolat skit. hihihi..

:: AYU AYUMiE :: said... [Reply to Comments]

chamtek nyah layout nie...simple & smart... kekalkan lah...hihihi

AzurA said... [Reply to Comments]

komen saya... saya lebih sukakan header banner yang dulu..sebab banyak gambo..tapi background tuh mmg canteq... huhuuuh suke..suke... buatkan kite plak...he he he







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^