Follow Viruspadu

Saturday, September 20, 2008

planning sahur yang asik tak menjadi

"papa... kita sahur nak?"
"ok"
"erm sahur kita sahur kat luar makan roti canai garing tu nak" ~ dari hari tu teringin
"ok"
"papa janji tau"
"ye papa janji, tp mama janji la gerakkan papa bangun pagi tu"
"alaaaaaaaaaaaaaaa"

bab gerakkan bangun pagi tu yang acik payah tu, saje nak kene kan guwe tau, cissssss

saya kan dari hari tu kan, teringin nak makan roti canai ngan teh tarik, yelah mmg la hari tu dah dapat, tp makan tak feel la weeiiiiiii... teringin makan ke kodai jugak, baru care, uissss... mcm2 lak permintaan kan, ngades sungguh :p... tp teringin nak wat mcm mana kan, layan kan jer lah tekak ni

kalau peknen lg mengades la kekdahnya kan, tak peknen pun hazab melayan :p

"maaaaa... nak sahur tak ni?"
"nak la"
"cepat la bangun, tp dah kul 5 laaaa"
"alaaaaaaaa mana sempat kalau kul 5"

terus tido balik

dan pagi itu

FRUSTNYAAAAAAAAAAAAA

:p

~ sbnrnya salah sendiri, sbb sendiri dah janji nak gerakkan bangun pagi, tp tido mati :P

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

2 komen[s]:

ghimau said... [Reply to Comments]

Huhuhu.. time bulan pose ni memang payah giler nak bangun sahur.. huhuhu

laloque said... [Reply to Comments]

sapa suruh xbgn







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^