Follow Viruspadu

Saturday, September 27, 2008

sangat MERAH JAMBU

wahhhhhhhhhhhhh sgt MERAH JAMBU mata hitam ku bila dapat email dari zuraini aka skirtlabuh :D, tocei2

ini bilik tidur, saya kalau dapat buat bilik gini untuk nisa, pehhhhhhhh best gilak


kalau mcm la ni bilik saya, adoi, tak kuar bilik jawabnya :p


ini sweet giler kan


ini pulak koleksi gadgets... hiks... best okey kalau laptop saya gini, nak update blog pun indah jer


tak boleh blah mouse mcm gini


hiks... SUKE


saya punya enset pun PINK mar


dan koleksi henbeg :p











nak semuaaaaaaaaaaaaaaaaaa... nak semua beg ni boleh tak? ada sape2 bermurah hati nak bagi huhuhuhu... panggggggggg kat diri sendiri! over la tu kan :p

dan koleksi kasut2 pink













kasut tu sume tumit bapak tinggi, saya tak seswaiiiiiii la pakai, tp cantik2 kan

pehhhhhhhhh best okey...

terima kasih yer, bg emel PINK PINK PINK ni

**suke giler**

~ dan kredit kepada laman2 web tuan empunya gambar ini, rasanya address web ada kat gambar2 tu, kalau takde tu, ontah la, :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

3 komen[s]:

Ninie said... [Reply to Comments]

a'ah kasut tu cantik la..tapi lepas pakai misti kena letak minyak angin kat kaki hihihi

Cik Ani said... [Reply to Comments]

ish2 cantik sungguh kasut2 tu......tapi terlampu tinggi sgt yer.

Musliha said... [Reply to Comments]

bilik tido lawa..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^