Follow Viruspadu

Wednesday, September 24, 2008

si bertuah 300k

alhamdulilahhhhhhhh

TAHNIAH kepada hilda kerana telah berjaya printscreen hit 300k

ya ini alamat blog hilda, pemenang bertuah yang sangat bertuah itu : http://are-juez.blogspot.com/

tahhhhhhniah sgt tau... dalam beribu2 hit dalam jam tu, awak yang paling bertuah tau

siyes tak tipu, saya tgk kat nuffnang, hits kul 8-9 tu beribu, (cheh bunyi banyak nau, sbnrnya seribu lebih jer), tp kalau dalam sejam tu kira byk la kan... terkejut sikinz saya dibuatnya hiks

terima kasih kepada uols semua yang sudi susah payah click click click blog saya...

nanti next next next saya fikirkan, saya buat lg contest santai2 lagi mcm ni yer, ala untuk suka2 jer kan, :D mungkin capture online tertinggi, maybe followers ke xxx, maybe komentar tertinggi, oh saya belum fikirkannya, tapi dah ada few name dalam minda saya yang saya berhajat nak give somting... sapekah dia? ohhhh biarlah rahsia gitu

erm... kepada hilda, mcm mana nak jumpa, awak datang naik ofis kita ke, saya turun bawah ke, jumpa kat lobi ke... emel me ya!

oh yer lupa nak bgtau, hilda ni bawah opis saya saje, so senang mar, tak payah pos2 hadiah :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

8 komen[s]:

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

wah bestnye jadik org glamer dlm blog nie yer..hee sy nie baru lagi blom ade ramai kwn dalam blog g..huhu

Memory said... [Reply to Comments]

wah.glamour tul lah kamu ni :D nak jadi glamour gak :(

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

saje jerkk N x mo kasik print screen tuh...kang nti akak ssh lak nk post adiah...

hahahaha...ayat org kalah...

pak ngah rep said... [Reply to Comments]

huh.. nasib ie aku hang je time tuh.. kalo x hang.. sure org lain x de chance punye laaa... ~ ayat nk gembirakan ati sendiri..

UnGu VioLeT said... [Reply to Comments]

akak.. ambik kad raya dr mar yer.. Slm lebaran.. maaf zahir batin..

aNnA_jaN said... [Reply to Comments]

wawawa...nk jugakkkk.... ;(

Musliha said... [Reply to Comments]

giler laju masa tuh..
sekelip mata je naik beratus..
huh..

ghimau said... [Reply to Comments]

huhuhu.. best best..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^