Follow Viruspadu

Friday, September 05, 2008

soalan itu

saya dapat email dari Top 100 Malaysian Blog

dia tanya saya :

1. Does the vote click from your page is valid from the real user?
This question raised because your vote count is too much for a one day voting.

2. Are you using the proxy IP or IP Spoofing method to click the vote banner?
Our system detected that few of the IP's from your vote click is come from Proxy IP address.
----



dan jawapan saya:

~ saya tidak menggunakan proxy IP or IP Spoofing method... saya nak mintak tolong uols my loyal readers... boleh tak uols tinggalkan komen sekali, kerjasama uols sgt saya hargai, so bila komen lebih kurang sama byk ngan vote, so nampak telus la kan, ewahhhhh :D

~ saya JUJUR okey, tu diaaaaa puji diri sendiri

~ terima kasih uols, sudi undi untuk saya :D

~ tp mereka juga hanya menjalankan tugas kan, terima kasih kepada team
belakang tabir Top 100 Malaysian Blog... tq so much

~ dan terima kasih untuk atam aka ceera, sbb dia yang tolong registerkan untuk saya

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

cikdinz said... [Reply to Comments]

ada gak survey camni yeik...

umieadam said... [Reply to Comments]

gitu lak jadinya..
macam2 da

lindosh said... [Reply to Comments]

owhhh camtu plak.. kekadang ramai silent reader yg masok tu.. takpe2 vote2 tu no halll je..

aik.. ceera tak join ke top100 tu?

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

hiks...

cam terkejut lak soklan..

x perlu la kot nk ada spoofing segala bagai kan...

em tetibe tingat yg Si cilik sinar FM tuh, yg tuh lagik la x logik kan...

xpe..

mereka hanya menjalankan tugas gtu kan...

hoho...

saya terus kan vote!

sweethOneY said... [Reply to Comments]

tu laa kak..
gemer sgt..hiks!

baik2, akan divote :)

ceera said... [Reply to Comments]

uit, siap ada time kasih untuk atam, hohohoh...

sama2..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^