Follow Viruspadu

Saturday, September 06, 2008

tag matahari kuning

seb baik tag sonanggggggg huhuhuh...


Bagaimana caranya:

1. Copy gambar di atas lalu posting di blog anda
2. Teruskan tags ini minimum ke 5 blogger muslim yang anda kenal.
3. Jangan lupa tinggalkan komen pada blog mereka
4. Tulis alamat blog anda (di bawah gambar) setelah alamat blog pemberi tag

PEMBERI TAG:
1. along arman
2. lianadeq
3. a.t.i.e
4. ann
5. yati
6. http://viruspadu.blogspot.com/

erm... layankan ajer la yer

so sape nak ni?
saya tag top 5 kat TALK PINK la yer
1. PerantauSepi1306
2. laloque
3. PuteriSatu
4. lil^RED799
5. :: p R i n c E s S _ N ::

hahahahah laki den pun kono gak... nasib la kan

~ saya ada persoalan... sbnrnya apa motip tag mcm gini yer, nak kumpul list blogger ke????

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

12 komen[s]:

sweethOneY said... [Reply to Comments]

saye pon tak paham
tp saya layankan jer
bersangka baik, nk tlg pomot blog org plus blog sndirik sekalik..hahaha

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

macehh kak...N da wat da...kure skalik r tuh ekk...huhuhuhuhu

sepet a.k.a zack_u said... [Reply to Comments]

kite pon xphm sgt la...
pe mendenye bende alah ni???

Y@ZeD@ said... [Reply to Comments]

eh sy pn ada tag awk yg sama cenggini kt blog sy ok..

ntahh, sy nihh org dh kasikk sy amik jer arr tag megetag nihhh...

tp, kn sy nyer utang tag byk lg xwat...hahahaaaaaaaaaa. malehh nk pk!!

Y@ZeD@ said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
Yatie said... [Reply to Comments]

yati buat just 4 fun, drp tak ber update muahahha

nono said... [Reply to Comments]

salam,
akak..nono dah bagi ler cayunk..try view kat blog nono..huhuhu

nono said... [Reply to Comments]

salam,
akak.....sorry!!!salah blog lak nono komen..ekceli confius ngan blog "mama aqilah"..sorryyyyy..:(

Purple 28 a.k.a Eija Sam said... [Reply to Comments]

nono...pening eh? hehehe

VP, kadang-kadang penat nak layan award2 ni kan...??? hehehe...

memang tulah tujuan dia agaknyer...saya pun buat jugak...

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

a'ah

apakah tujuan sebenar ea..

betol2 x paham ni..huhu

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

er.....ade gak persoalan nih...blog yg ditutup seperti blog saya tuh ade efek ke wat bende alah ni???? hhuhuhuh layan kan ajo!!!

miss dinza said... [Reply to Comments]

macam mana nie kak vp.. x paham..baru nak wat tag2 nie..thanx melawat blog saya..thanx so much..come again yur.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^