Follow Viruspadu

Thursday, September 04, 2008

tahniah kepada pemenang

saya akan umumkan pemenang ke 111 esok pg la yer, sbb byk komen yang terpaksa tak dikira sbb tak ikut syarat kan, bg saya bernapas buat report nak kene submit ni dulu yo!

ewah ngada2 betul bersyarat2 bagai kan...

tp kira ok lah kan, takde syarat kene sertakan resit pembelian jusco ke hape hahahaha

pemenang untuk komen terakhir senang jer kan, tahniah yer ilyanie

saya sbnrnya siap copy paste semua komen masuk excel, dan count satu satu, giler gigih, dan sbnrnya dah dpt dah sape yang ke 111 tu

tp to be fair lah, saya harussssss double triple check, takut salah kira kan... sbb berpinau gak mata tgk byk2 ni kan... :p

ok sabar2 ye uolsssssssssss...

kepada pemenang, sila emelkan alamat anda ke viruspadu@yahoo.com yer :D

dan buat yang tak berjaya, jgn la serik or frust ek, atau jgn marah2 pada ku tauuuuuuu...

takpe, pemenang untuk hits 300k masih dibuka

:D

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

9 komen[s]:

TEMAN TAPI MESRA said... [Reply to Comments]

tahniah pd ilyanie gak..

hai hai bilo la giliran den nk monang ni mak mah ayu anggun bergaya lemah gemalai.. hehehehehehehe

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said... [Reply to Comments]

tahniah ilyanie..
wah sape lah pemenang ke 111 tu....

rasp said... [Reply to Comments]

congrats ilyanie...
kira jgn tak kira vp!!

Ceera said... [Reply to Comments]

mana tak menang, gila gigih si ilyanie tu komen.. kagummmmmmmmmm betul..

arsaili said... [Reply to Comments]

salam ramadhan ..moga kedatangan ramadhan kali ini membawa seribu rahmat

laloque said... [Reply to Comments]

nak merajuk la.... mama pilih org lain dari laki sendili

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

owh thanx kat VP ea...

kebetulan saye tidak tido pada masa yg tersebut..gile gigih kan...
wahhaahaa..

n tgk kak VP pon still on9 lagi..
tibe2 instinct dtg, ntah2 koi 12 kot..
n cube nasib, terkezutt jadik pengomen terakhir..
nasib baek sempat anta...

thanx again!

jgn majok2, nanti cepat berkedut..hiks

-Misztake- said... [Reply to Comments]

huhu..
saja nk buat strategi cam ilyani tu..
skali internet xleh lak..
hampeh toll..
TM jeles la tu.. :P

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

congrates ilyanie.. rezeki tuuu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^