Follow Viruspadu

Wednesday, September 17, 2008

terharunya :D

sori la uols, asik jiwang2 je kan :p

indahnya bila saya baca ucapan dari en.laloque, ni yang bertambah tambah tambah sayang nih :p

saje la saya tepek lg kat sini sebagai kenang-kenagan untuk saya :D

***

Hari nie genap la bini aku berumur 28 tahun. Muda lagik la kalo nak banding ngan aku yg dah nak masuk 35 tahun nie... hahahaha

28 tahun dahulu, kata mak mertua aku, zaimah lahir2 tak boleh nangis. Doktor panik, mak mertua aku lagi la panik. Tiap kali dia nak nangis ajer, muka naik biru. Dia jadi sesak nafas. Keadaan itu masih kekal sehingga sekarang. Kalau dia menangis, dia akan sesak nafas. Sewaktu arwah sakit dahulu, setiap malam dia sesak nafas kerana setiap malam dia menangis. Sejak itu aku nekad, tak akan biarkan isteriku itu menangis lagi!!!

Setiap saat aku hanya ingin melihat isteriku itu gembira dan ketawa. Mungkin kerana itu aku terlalu manjakan dia. Biarlah... kerana dia isteri aku!

Kebetulan hari ini aku cuti. Kepala sedang ligat memikir nak mengembirakan isteriku itu. May be aku akan masak untuk berbuka hari ni. Tengok Asian Food Channel, terasa nak jadi chef pula. Ermm... may be aku akan masak tom yam potek. Salah satu masakan kegemaran isteriku itu. So tunggu.... aku akan berperang di dapur sebentar lagik...

SELAMAT HARI LAHIR KE-28 BUAT UBAT LELAH PENGARANG JANTUNG KU SAYANG - ZAIMAH BINTI NOH

***

SO SWEET :D

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

20 komen[s]:

ghimau said... [Reply to Comments]

Huhuhuhu... :)

IBU KUMBANG said... [Reply to Comments]

hepi birthday VP, semoga berbahagia hingga ke akhir hayat! kita share hari kahwin cuma saya awal sehari je!

nn said... [Reply to Comments]

hehehehe...mmg veri de sweet...

emellia said... [Reply to Comments]

sungguh romantik laki ko vp.

laloque said... [Reply to Comments]

so mama... apa rasa dan perasaan bila makan tom yam potek papa semalam??? huhuhu

aishifa said... [Reply to Comments]

emm romantik giler en. laloque ini .. i wish my husband macam tu gak..

chuya @ mama mimi3 said... [Reply to Comments]

alhamdulillah.. semoga vp dan lalok berbahagia selalu...

:)

Suki Cida said... [Reply to Comments]

sangat sweet... Vp untung dpt hubby penyayang...

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

sweeetttt nye....

manisnye cam senyuman nisa je.. hiksssss~

haqeeliza said... [Reply to Comments]

ooo x leh nangis ke.. akan sesak nafas ek... patutla manja VP ni...

rillys said... [Reply to Comments]

hepi besday sis vp!

mazzura said... [Reply to Comments]

adus..romantiknya..

pak ngah rep said... [Reply to Comments]

a.lalok..masak lebih2..ktorg nak join skalii!!

-Misztake- said... [Reply to Comments]

mmg sangat sweet la..
:)

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

bestnya.. so nice n very romantika d amor....

pearlEJ said... [Reply to Comments]

alahaiii en laloque kita nih... sweet sgt.. siap masakkan tomyam poktek lagi tuu..

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

so lomantiklah en laloque ni... bertuah badan.. hehehehe

Shazreen said... [Reply to Comments]

romantiknya....
ur birthday sama ngan my fiancee....
16 September 1980....
Anyway, Happy Belated Birthday...

Me-Mrs-Mum said... [Reply to Comments]

You're sooo lucky zaimah....

hopefully you will never...never...never regret his heart....

AzurA said... [Reply to Comments]

APA JENIS penyakit cik mah kite nin yer?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^