Follow Viruspadu

Tuesday, September 16, 2008

Terima Kasih ~ sila scroll down untuk entry baru

Terima kasih buat yang sudi wish birthday kat saya, mahupun sms, mahupun di komen box, mahupun di cbox, mahupun friendster ataupun yang call saya... betul2 terharu tauuuuuuuuuuu

sori saya tak dapat nak list down satu2 :D, tp nama uols terpahat dalam hati saya... alwayssss

hari ni mmg saya nak senyum jer, sesungguhnya ini merupakan hadiah paling bermakna buat saya

dannnnnnn...

terima kasih banget2 yang sudi yang entry khas wish birthday :D

SO SWEET tau

thanxs n kiss for:
1. chuya aka adriana-athirah
2. darlingscorner
3. oli
4. adik ku yang sepet aka zack-u
5. my bucuk2 hubby

tq-tq-tq

:D

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

20 komen[s]:

linda said... [Reply to Comments]

salam vp,

hepi besday ke 28... may Allah bless u n ur family...

:: AYU AYUMiE :: said... [Reply to Comments]

HEPY BESDAY nyah.........
MOGA BERBAHAGIA SELALU ok!

Amy Z! said... [Reply to Comments]

MMah. Happy Besday. :-)

ARWEEN said... [Reply to Comments]

eppy besday
may god bless u
murah rezeki
happy selalu

ARWEEN said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
pearlEJ said... [Reply to Comments]

erkkkk.. bila birthdaynya??? anw... Happy Birthday Imah... semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu.. aminn..

masviona said... [Reply to Comments]

baru tau rupanya vp nih sama umur jer ngan saya...huhhhhuhuha

anyway....HEPI BUFFDAY VP...
moga bahgia slalu ye!!!

Azlina said... [Reply to Comments]

izna:appy besday akak..semoga panjang umr,murah rezeki,,n happy slalu..:)

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

happy besday mah...mlm tadi kita borak...akak dah plan nak wish masa kul 12..tapi lum sempat kul 12 kita dah stop...so akak terus lupa...ampun...ampun...wekekkeke...apapun doa akak sentiasa mengiringi setiap hari untuk mah..ok....

NONIE AZIZ said... [Reply to Comments]

hepi besday VP...semoga diberi kesihatan, kebahagiaan yg baik dan rezeki yang melimpah ruah. amin...besday kita selang 2 hari jer

Norsya said... [Reply to Comments]

hepi birthday yg ke 28..semoga diberi kesihatan yg baik..:P

edrina said... [Reply to Comments]

Happy birthday VP!! Semoga kebahagiaan sentiasa milikmu sekeluarga.. wakakaka.. ayat jiwang lagiks skema..hampeh..nyeh nyeh nyeh..

happy sokmo kay!!

Khas Lysha said... [Reply to Comments]

salam kenal vp.. hepi besday..

sker lalu sini.. so.. lovely :)

eedany said... [Reply to Comments]

Happy Birthday VP.

Semoga panjang umur, murah rezeki...

:)

Mya said... [Reply to Comments]

happy birthday. semoga panjang umur, murah rezeki.. :)

mummysyafie said... [Reply to Comments]

happy birthday vp..semoga panjang umur dah dimurahkan rezeki.

d'frinksh said... [Reply to Comments]

happy birthday kak vp...happy always k..

MaR~ said... [Reply to Comments]

hepi besday kak!
semoga pjg umur murah rezki.
hepi2 slalu.
smile alwayz :)

gadis-farah said... [Reply to Comments]

evn da terlambat sejam dari tarikh sbenar,still nak wish happy birthday kak VP

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

happy befday kak VP..

may God bless u







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^