Follow Viruspadu

Saturday, September 06, 2008

top 100 most famous malaysian blogger

just for fun...

klik2... kalu rajin yo...

saje la verangan TOP gitu

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

10 komen[s]:

-Misztake- said... [Reply to Comments]

kalau tekan tu dah kira ngundi ke..?
puas cari mana nak undi nih..

Erinsza said... [Reply to Comments]

eh Vp awak The first. cayalah.

laloque said... [Reply to Comments]

wah! hebat... semalam xmasuk senarai... tetiba hari nie no. 1 dalam carta

Miss Nazla said... [Reply to Comments]

salam ramadhan kak

Pwnchess Redbloodsnow said... [Reply to Comments]

hahaha...x yah nk berangan ler kak VP
mmg akak top pown..hehe..
x caye???...g ler nengok kat Top 100 tuh
ranking caper tiptop...hahah :P

congrats kak :)

AzurA said... [Reply to Comments]

uihkz..sume oang dah jumpe... kite tak jumpepun... server lembat atau kite yang lembab nin..huuuhuhuh

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

sgt suka nomot satu yea... hehehehe... selamat maju jaya dalam dunia blog... ekekekeke apa punya stmt daaa....

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

huhuhu....tau da akak 1st rank tu.....

congratz!!!

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

yeahhh...

gerenti la first rank...hiks

chaiyok2x..!

pearlEJ said... [Reply to Comments]

kiter dah vote!! hehehe... boleh vote banyak2 kali gak ker yang ni??







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^