Follow Viruspadu

Tuesday, October 07, 2008

24 handbags for 24 hours



Handbag Planet is almost here. To celebrate the October 15, 2008 launch, we are giving away a free handbag every hour for 24 hours on the day of the launch. Our high fashion, trendy handbags are inspired by popular designer brands and priced between $30 and $80.

After signing-up in one easy step below, you can select the handbag you would like to win. There's absolutely no catch - this means no shipping/handling fees or credit card required. Yes, it's really that simple!


~ senang je uols, bg nama ngan emel jer, jom la klik lalala, nak henbeg free lalala, alah try je, kot2 ada luck kan

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

8 komen[s]:

Nad Eusoff said... [Reply to Comments]

penting juge hndbag..buat isi duit raye..
hiks

laloque said... [Reply to Comments]

bab handbag laju jer

sweethOneY said... [Reply to Comments]

dapat gak emel ni..hiks
nak blog out jugak la.. :D mari2 try our luck

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

hahhhhhhhhhhhhhh!!!!...

terpanjat nye bukak blog vp ari nih...sorila lama x bukak...maklumla i bukannye ade tenet kt uma...

bile bukak page vp hari ni...terkujat tgk vp pakai tudung...manisnye...tp lg manis if x bertudung....hehehehe..(gelak setan nihh)...

ehh..xde2...mmg cun...alhamdulillah..cantik vp bertudung ni...kekalkan yer...syg vp..muahhhhsss...jemputla kerumah fea beraye rayeannn.. :D

pestisid said... [Reply to Comments]

nak cilok ini entry.tapi kite same2 cilok dr website tu.hehe.

ai said... [Reply to Comments]

la haiiiiiiiiiii..
ke..ni saje taktik simpati kau nk bagi en laloque sian kat kau nk dapat beg pree ni zaimah? hihihi..

kot2 le dia terbuka hati nk belikan beg putih CR tu kan..aku doakan kau yek?

Musliha said... [Reply to Comments]

Cepat semua..
7 hari lagi jerk..

-Misztake- said... [Reply to Comments]

bleh join gak ni..
silap2 dapat rezeki tersepak..
:)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^