Follow Viruspadu

Thursday, October 16, 2008

66

<ENTRY BARU DI BAWAH ENTRY INI>

66 online user :D

saje untuk kenangan diri sendiri, suka giler sy tgk, terima kasih byk ye uolsssssssss, tanpa uols klik sape la saya ni, huhuhuhuh...

berbunga2 hati saya tau

erm, nak tiru diva merah la wat contest leh tak? ampun kakred ampun, hikhikhik, acik kidnap idea huhuhuhuh

sape leh capture online users paling tinggi, emel kat saya di viruspadu@yahoo.com, senang jer, printscreen blog ni dan send kat saya :p

saya nak gi serawak kan, so boleh beli hadiah kat sana

saya bukak sampai 31 oktober 2008 yer :p

dan untuk Hits 444,444k sekali, printscreen dan emel kat saya viruspadu@yahoo.com

so, senang, saya beli je dua hadiah sekali, so ok tak uolsssssssss

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

22 komen[s]:

Mya said... [Reply to Comments]

baiklah. sy akan berusaha gigih untuk menyertai contest ini.. :)

sweethOneY said... [Reply to Comments]

okey okey okey :P

mrs e said... [Reply to Comments]

wahhh...
best nye...

hadiah nye made in sarawak lah ni yek..

nk join gak..
hehe

honeysour said... [Reply to Comments]

huhu..mintak2 la rezeki saya kali ini...

Nad Eusoff said... [Reply to Comments]

kontes sudah mali...

Akak Merah Mu said... [Reply to Comments]

blah aaa

semalam akak dapat the most highest one, lebih dari 66 tu tau...arghhhh napa x cakap awal2, boleh akak print screen

grrgrrrgrrr!

x per x per...akan kucuba lagik, wah x sedor mak merah, kat sini nak bercontest, kat blog sendiri contest berderet2 x siap lagik :P

laloque said... [Reply to Comments]

adiah utk suami mu yg berdedikasi utk membelikan adiah utk pemenang xde ke??

yantz-yeem said... [Reply to Comments]

contest...contest..contest....hwaaaaa...leh ke dpt nie?

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

wah menarik nih.. rasa mcm nk join.. owait..caiyork2..hee

i'm ソソ said... [Reply to Comments]

saya dah email...harap-harap sayalah pemenang...amin

oRanGeLiLY said... [Reply to Comments]

tido ku makan ku minum ku..kene bersama blog pink kah??hiks

hilda said... [Reply to Comments]

WAH!! best nya... mari kita cuba.... reramai... pi serawak honey moon ker?

Musliha said... [Reply to Comments]

sah laju meter berjalan karang..
selalu lepas.. eekekke..

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

wah...ade cntest.....nak join..tp 2 lerr...hurmm....

lankapo said... [Reply to Comments]

nka hadiah kek lapis sarawak bleh..

tak menang pun nak jugak hehe

nurul said... [Reply to Comments]

akak, wat contest utk yg paling rajin view blog akak dalam sehari pun ok gak..hehe..tp kalu server down, kalah la saya :p

-Misztake- said... [Reply to Comments]

kak,
ssediakan hadiah spare utk saya siap2..
kalau saya kalah pun kena bagi hadiah gak.. :p

lindosh said... [Reply to Comments]

angka 4 tu mmg tak terkejar lah. nannti kejap je dia larik ke 555*****

Imah said... [Reply to Comments]

Salam perkenalan dari UK

Suker baca your blog...kadang2 tgh boring2 kerja... bila baca your blog terhibur lak....

keep up the good work sis!

p/s nanti lepas jln2 sarawak dtg UK lak yer...boleh bawak p shopping..

Imah
Bath, UK

supermummy said... [Reply to Comments]

kalau gi sarawak jgn lupa beli kek lapis sarawak kat dayang salhah...dah terbayang2kan rasanya dan rupanyaa..isk

.:CiK ArA:. said... [Reply to Comments]

akak saya da join.kekekeke

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

chaiyok2x..

saya akan berusaha lagi..hihi







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^