Follow Viruspadu

Sunday, October 05, 2008

air brush

dalam perjalanan ke tabung haji, saya terserempak satu kereta ni, siap air brush lagi tau, hari tu en.laloque plan nak buat mcm ni la uols, tp version merah la, ini hijau kan


tp en.laloque nak buat tengkorak tu timbul (3d)

saya tak kasik dia letak tengkorak, mcm ala2 seram plak, so dia tukar nak letak batmen, tp lepas tu dia mcm malas pulak, sbb alasan yang sama ngan nak cat kembara la, konon nak tukar kereta la apa la...

so we wait n see jer kan

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

Owner said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
-Misztake- said... [Reply to Comments]

waa...
lawa seyyyh..

Nad Eusoff said... [Reply to Comments]

air brush nie kalo kena gaya mmg lawa gile sis..

laloque said... [Reply to Comments]

gua ingat nak wat 3D pic ghost rider pulak la

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

mahal x kak??

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

iskkkk tengkorak..... ngeri jer tgk... letak gambo nisa tak bleh ke.. hehehehe

Musliha said... [Reply to Comments]

giler lawa air brush..
tp yg kat viva en. laloque punya pun dah cukup lawa..
mus suka..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^