Follow Viruspadu

Thursday, October 23, 2008

amboiiiiiiii

amboi

ada orang tu kan...

sejak ada htc tu kannnnnnnnnnnnn

eksen ngan i tau! tgk la tu, pegi kerja pun siap2 letak wayar berselirat kat telinga ha, dah ala2 robocop dah sy tgk wekekekeke

ecececeh... online web PINK sapa kah itu?


closeup sikit... mini yang shantek lg comel mu kah? hahahah ~ sape nak geli2 tak lalu nak baca adalah dibenarkan :p

best kan boleh online kat htc jer, erm... lepas ni walau dia ada kat mana2 pun, boleh la paksa dia bukak blog saya kan, sebab kan saya selalu jer call dia

"papa kat mana, bukak blog mama jap, ada benda nak suh baca"
"papa kat mana, ada readers tanya jalan, tolong jawab"

best la pulak kan, tp kan kalau berdua ajer ngan dia, konfem la dia godek htc dia kan, mesti dia boleh online kan tgk web la itu ini la, abis tu saya mesti vosan giler kannnnnnnn... yelah enset kite kan takde fungsi very the mcm dia punya kan

nak jugak laaaaaaaaaaaa...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

16 komen[s]:

masviona said... [Reply to Comments]

layankan ajerla en laloque tuh vp...lalala

amizah said... [Reply to Comments]

itu tandanyer dia amat2 menghargai apa yg mini dier bagi....brp harga bender tu???hubby akak pun suker...

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

ape lagi VP kasik angkat satu lagi ar.. hehe

laloque said... [Reply to Comments]

ok.. nanti papa belikan

++wanFaDhilaH++ said... [Reply to Comments]

reader tnye jalan?ahakz...nsib mr laloque ade HTC tu..leh jwb cepat..:P..sgtla besh HTC tu..

kak nam said... [Reply to Comments]

puan VP memang cantik orang nye ..beruntung En laloque .. ;)

mazzura said... [Reply to Comments]

bestnye dapat tgk internet dr htc baru..bagus la u ni vp..susah sama susah..senang sama senang kan..

a^T04 said... [Reply to Comments]

yea..en. laloque dah nak belikan tu..hehe

mrs e said... [Reply to Comments]

zaimah,

saya dah buka blog baru
sbb blog lama disabled, xleh bukak

ini link saya yg baru

http://mrshandri1.blogspot.com/

ade masa jalan2 lah ye

p/s:nnt saya tggal jejak gak kat vppinkytouch

;)

Musliha said... [Reply to Comments]

wah.. kak vp..
tuh ada org ofer nak belikan..
best la tuh.. sama2 guna..

umieadam said... [Reply to Comments]

bestnyaaaaa..saya tgk htc tu rasa cam berkenan..bape riban ye emah..

nak sambar tak mampu kot

:. iBuAfiQah a.k.a Irnie .: said... [Reply to Comments]

kak vp,

dah ada HTC tu leh la baca blog bila kat sarawak nnti ek...

tu macam en laloque nk beli satu HTC gak utk mini dia....
ape lagi kak say yes ajerrrrrrrr....

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

ape lagi.... sile rembat satu!
hihhi sini banyak gile enpon kaler pink....
asal tgk je mesti teringat Puan VP

pesonarose said... [Reply to Comments]

en. laloque guna line aper eh..cam best jekk kan leh online..harapkan celcom takleh lah..penah try tapi cam tak best..ker akak yang tak reti ehehh

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

hiks...

agaknyer en.laloque da rembat 1 tok mininyer kan?

congrates!

AzurA said... [Reply to Comments]

eksaited..memang..tapi lama2 nanti mesti rasa susah... heheheh itu saya lah... oang lain okay kut..hihihihih







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^