Follow Viruspadu

Tuesday, October 14, 2008

atit pale

sbnrnya saya cuti hari ni, bgn pagi kepala beratttttt sgt!

sakit kepala yang hamattttttttttttt sgt! sampai tekak loya2 muntah2 bagai

whopssssss, jgn teka saya peknen, sbb bukan peknen kot!

maybe sbb stress, ohhhhhh tak sukanyaaaaaaaaa.

jd saya mintak maaf la yer, byk kali asik ckp nak puasa, tak gak puasa2 kan, sori uols, lepas ni tak berani ckp nak puasa dah, takut tak terbuat kang...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

20 komen[s]:

Nad Eusoff said... [Reply to Comments]

sakit yer kak..
jaga diri bebaik..
nyway chantek giler header baru tuh!
kejelesan tahap ungka dah nie..

Aleeya said... [Reply to Comments]

ala ciannye..mkn ubat n rest okehhh

suw said... [Reply to Comments]

takper kak..yg penting niat nk puasa..bestu dh tak sihat nk wat cmno kan?

suw said... [Reply to Comments]

takper kak..yg penting niat nk puasa tu ade..dh tak sihat nk wat cmne kan? :P

ummu_hanis said... [Reply to Comments]

ko kene ujan ler. pasal tu ko sakit pale. tapi kalau peknen ok ape. dpt baby lagi. uih akak mmg gumbira biler peknen. tapi kene stop dulu. omak den tak kasi branak lagi. alahai omak.

tigrismalaya said... [Reply to Comments]

sian dia...hazab kalo peningkan? nak wat pe pon tak bole....take cr yaa

sHwEeT ByAtcH said... [Reply to Comments]

erm... dyla pon xpose2 lagi.. ari 2 pose pkuol 5.40 p.m ttba dtg sebab utk memksa buka pose plak..

r@tn@ said... [Reply to Comments]

hope u get well soon..:D take care

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

takpe la mah... niat yg baik tu pun dah dapat pahala besar tau

take care..sihat2 cepat kesian nica tuu

Being Normal said... [Reply to Comments]

harap vp dah ok, sure ke tak peknen...hehehe...tapi yg menarik disebalik ubat sakit kepala ada lipgloss, mesti kaler pink kan?

nn said... [Reply to Comments]

semoga vp cepat sembuh yea...
take care

Tieha Zuan said... [Reply to Comments]

pening sebab kene air hujan semalam la tuh

honeysour said... [Reply to Comments]

cian akak...makan ubat tu ek...semoga cepat sembuh..

RieNa said... [Reply to Comments]

sbb kena hujan laa tu..itu yg sakit kepala kot..

tp..apa kaitan lipgloss dgn panadol d minyak kapak tu???
huhuhu

Musliha said... [Reply to Comments]

jgn lupa makan ubat..
get well soon..

AzurA said... [Reply to Comments]

memeang dalam keadaan cuaca yang tak menentu sekang ni..sume oang sakit2..kite pun tengah sakit tekak ni

-Misztake- said... [Reply to Comments]

get well soon vp..
karang sakit tak berhapdate pulak blog ni..

IxoRa said... [Reply to Comments]

musim org tak sihat skrg nih...rajin mkn obat tau! Tgk...sume org sayangkan VP !

shah said... [Reply to Comments]

ketinggalan dah ni
baru nak catch-up balik

ape kebendenye bawah panadol tu

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

kak VP...
get well soon







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^