Follow Viruspadu

Tuesday, October 28, 2008

awan itu sgt cantik

view dari atas, dari langit melihat ke bawah.... sgt indah

kekadang terasa mcm google earth pulak la, hiks, zoom plis


terus zoom hihihihihih... ok vp tgh poyo!


dulu masa saya naik flite gi sabah, tak dpt amik gambar, sbb ngak ada kamera, betul2 bergantung pada enset sajer, tp enset kena off kan dalam belon, so tak dpt nak snap gambar awan kenangan...

tadaaaaaaaaa... maybe uols tak rasa apa2 tgk awan ni, tp saya suka sgt tau, terasa mcm... erm... best...


igt tak kecik2, kita suka main teka2 bentuk awan, best kan, sambil gaduh2 lagik... sgt mengimbas kenangan lama kan



tetiba teringat cite kartun dibo the gift dragon tu, dibo tu boleh kuarkan hadiah dari perut dia lepas dia makan awan, hihihihih... terbayang kalau dibo makan semua awan ni, mesti saya dpt byk hadiah hiks

hahahaha... sape layan kartun tu paham la kot apa yang saya cite ni hiks

saya suka awan :D

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

10 komen[s]:

InT@N said... [Reply to Comments]

yup...tgk awan tu mcm gula2 kapas...

Liza said... [Reply to Comments]

wah, cantik sungguh viewnyer...

no need to reveal said... [Reply to Comments]

sbb tu kita kalau naik flight suka duk tepi.tingkap.nak tgk awan..hubby sampai cakap takpe..masa pergi dudukla tepi...masa balik dia pulak nak duduk tepi..boleh la plak gitu ehheheh

juelee said... [Reply to Comments]

saya pun suke awan jugaks!!!
Kak VP dah sampai sarawak ye? selamat bercoti..

Musliha said... [Reply to Comments]

wah.. sedang berada di awan biru rupanya.. wah.. wah..

hazlin said... [Reply to Comments]

bestnyer naik belon. g s'wk buat apa ek? jenjalan ekh???

cantiknya awan tuhhh...

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

betul ler vp, kita pun suka sgt tgk awan... dulu kecik2 pun cam vp gak.. siap teka2 bentuk awan tu..

jyss said... [Reply to Comments]

suka gak tgk awan..rasa cam nak gi duduk atas dia saje hehehe

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

hehe..nnt naik flite..nk klik2 gambor awan gakla.. musti besh..sy pon suka awan..suci jerkk..putih bersih..:)

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

hehehehe.. akak kalo tengok awan masa naik flight ni misti teringat kat doraemon... tetiba rasa nak turun dan lompat-lompat je atas awan tu kan :D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^