Follow Viruspadu

Saturday, October 25, 2008

bas pink

santekkkkkkkkkk kan! kalau kembara saya buat design mcm ni pun orait gak kan :p


saya dapat gambar ini melalui email dari pengirim bernama mazliani, tq dear :D

~ oh yer, acik dah beli katuttttttttt, katut tite antik tau (kasut kita cantik tau)

akhirnyaaaaaaaa berjaya membeli kasut hitam ku

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

Munirah Abd said... [Reply to Comments]

mana kasut itam tantek akak tu??

hehehe

mummy Darin said... [Reply to Comments]

alamak, nama mazliani tu dah nak dekat sama plak ngan nama kita..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

heh..heh..heh.. buat ler.. mesti org semua.. pandang2..jeling2 kan.

-Misztake- said... [Reply to Comments]

skrg dah ramai dh org warnakan kenderaan jd pink kan..

Anonymous said... [Reply to Comments]

hehehehe. bas pink! itu hari saya jumpa van pink, lori pink 2 bijik tau. tapi lupa nak snap gambar. balik tak lalu situ semula. tapi cakap ngan hubby apa perasaan pekerja dia masa bawak lori tue kan. pasal dah terang2 mesti driver dia lelaki kan. hehehehe

Musliha said... [Reply to Comments]

wah.. bas..
over pinky.. hehe..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^