Follow Viruspadu

Friday, October 10, 2008

bekal ayak

pagi tadi, lambat lagi, bukan lambat sbb apa, bangun bapak awal dah, ha ko, kul 4 pagi sy bangun tau, sgt gigih okey, demi uolsssssssss eceh

kiss pipi saya cepat! kalau tak saya merajuk kang :p

malam kan black-out, dah nama black-out, macam mana acik nak update blog?

TELL ME BEBEH! TELL ME!

sakit hati masa black-out tu sakit luka nya masih berparut di hati ku eceh, poyo je :p

so saya gigih la bgn jam 4 pagi, ketak ketak ketuk update blog uolssssssss, see betapa saya sayangkan uols tau, alah lgpun sbb malam tu golap yo, tv pun takleh tgk, hape pun takde, sudahnya awal2 malam saya dah zzzzzzzzzzz

orang dewasa tido 6 jam cukup, tu pun dah kira lama dah, eceh... (eh bukan ke saya tido 10 jam sehari huhuhuh),

setel 6 entry, jam dah kul 6.15am, siap2 mandi solat mekap2, dah lewat la, alah lewat tu maknanya dah lebih la 6.45 kan, so kalau jam dah 6.45 tp saya belum siap2 start engine, maknanya saya dah lewat la tu, so bila lewat en.laloque akan hantar nisa :p

saya siap2 dah kul 7, nak lepak2 minum2 dah rasa tak best, dah rasa lewat sgt! padahal masuk kul 8, erm... saya dah terbiasa kuar awal, sikit2 pun dah terasa lewat nya :p ~saiko lebih

jd sbb terasa lewat, saya siap bawak bekal ayak, ngan biskut sekali



air ni ngan biskut la jadi bekalan saya dari pagi sampai petang, uish diet ke hape?

taklah saya tak diet, cuma malas makan jer :p

kalau mcm ni, saya igt isnin depan nak puasa lah, jom puasa jom, sape nak jemaah puasa ngan saya hari isnin, angkat tangan :p, jom aaaaaaaaa

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

12 komen[s]:

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

nampak paper beg CR aarrrr.. lawa..hiks....
ok..set..insyaallah senin pun akak pose..

-Misztake- said... [Reply to Comments]

memang sangat gigih la..
sesuai dah ngan title "blogger tegar" nih..

AzurA said... [Reply to Comments]

nak terai lah cume makan biskut dari pagi sampai petang huhuuh..mesti gelupur lapar... tapi kalu bulan pose.. maintain plak ek...???

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

alah sy masih ehem2 g la.. ingat nk pose 6 nih.. tp kene tgu abes ehem2 dulu ar..hee

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

cumelnye bekas ayaq... pasti pinko ;D

hehehehe nak pose gak.. tp tgk gastrik cemana dulu..

JMAM said... [Reply to Comments]

terer nya Puan Pinky nih...sanggup bangun pagi untuk update blog..so dedicated...since tak de org ckp terima kasih..saya ckp thank you laa..sebab mengupdate utk readers2 awak...

suw said... [Reply to Comments]

kalo cengginih..konpom kurus kak.. hee jom puasa kak.sy pon nk puasa..sblm selera sy naik ngan hebatnyer huhu

sHe pHa said... [Reply to Comments]

akak VP...
sebut betoi2...
AYAQ...bukan AYAK...
kalo AYAK tu mcm ayak tepung gtu.hihihi

lily lotus said... [Reply to Comments]

tu dia sanggup u!

TEMAN TAPI MESRA said... [Reply to Comments]

saya saya (siap angkat tgn ni tau) semangat nak posa berjemaah ngn mama cute ni...

FaRiHa said... [Reply to Comments]

saya juga mau pose....

Musliha said... [Reply to Comments]

jimat! haha..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^