Follow Viruspadu

Sunday, October 12, 2008

beraya rumah "jauh"

cheras, pedas, linggi, lubuk cina, haaaaaa mana lagi takpegi raya???

eceh, yang jauh2 dah sampai, tp yang doket sepelaung ni, punya asik sesat jalan :p


weols beraya rumah jiran sebelah rumah haaaaaa... kul 5 ptg mcm tu, jalan kaki toktek toktek 3 beranak hiks

harus amik gambar sebelum bukak pintu pagar ke pintu pagar sebelah :p


kak E adalah penyelamat saya masa saya parkinson igtkan rumah masuk pencuri rupanya2 lupa nak kunci huhuhuh, igt jer kes tu mesti rasa MALU giler, seb baik meja dia kecik, kalau tak saya dah nyorok dah bawah tu :p



erm ini juga adalah 1st time nisa tak tahu malu pegi rumah orang, abis sampai ke dapur dia pegi, biasanya dia akan takut2 berkepit jer ngan mamanya, tp kali dia ok, maybe sbb dia dah kenal ngan baik ngan jiran2 ni kan dah nampak dari kecik...

bagus baik2 ngan jiran ni uols, senang apa2 hal kan... ha uols tu, kenal ke sape jiran sebelah :p ececece, mcm bagusssssss

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

9 komen[s]:

Nad Eusoff said... [Reply to Comments]

nak raya guano umah jiran ni kak..
sebelah ciner, sebelah endia..
adus..
tunggu ar gong xi ngan deepa nnti..
uhhh

Yati said... [Reply to Comments]

wooooo "jauh" tu.... sib baik tak sesat jer..

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

yeszaaaa... baguih kenal jiran seblah sebab apa-apa hal senang kita nak tolong menolong kan :D

one love said... [Reply to Comments]

selamat hari raya VP!

lambat mengwish! hehehe :)

-Misztake- said... [Reply to Comments]

mmg 'jauh' benar rumah jiran tu..
:p

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

nica kne bdikari cket...huhuhuh

Gina said... [Reply to Comments]

Zaimah
Doakan saya yer..esok saya akan masuk operation Theater lepas zuhur untuk melahirkan anak..thanks

honeysour said... [Reply to Comments]

hehe..nica macam biasa..melasak...kuikuikui...

Musliha said... [Reply to Comments]

raya umah jiran.. jgn lupa..
jiran ni kan penyelamat masa kesusahan..
kena la baik2..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^