Follow Viruspadu

Monday, October 27, 2008

beraya rumah ummi

saya ngan kakmasz ni jiran jer, ops buat yang baru membaca blog pink ni, kakmasz ni jaga anak saya, si nisa yang super duper melasak ni ha, kakmasz jaga nisa dari umurnya 3 bulan, dan memang tak dinafikan rasanya masa nisa bersama kakmasz lebih byk dari masa saya bersama nisa, yelah kan

7.00 pagi - 5 petang = dengan kakmasz
5.00 petang - 10.oo malam = dengan mama papa
masa lain tido
kecuali sabtu ahad la kan



so kekdahnya, hubungan nisa ngan ummi masznya mmg sangat rapat

dari hari ke hari saya plan nak beraya ke rumah kakmasz, kakmasz pun samo hiks, tp tiap kali nak beraya jer ada jer halnya, tunda punya tunda, erm takde tarikh lain, so janji2 nak beraya pagi ahad ajer,

takpe, flite jam 2 mar, so pagi tu sempat lg nak ronggeng2 gitu kan
berjanji2 nak kerumah dia jam 9 lebih, tp sbb dia kata nak "masak" dulu, so weols lepak2 la dulu lah, tunggu jam kul 10 lebih hiks, kakmasz ni ngan saya lebih kurang jer sy tgk, jenis pandai "masak" keh keh keh

ole2 buah tangan nak melawat rumah orang :D


salammmmmmm, tuan rumah ado? tuan rumah dah "masak" ke belum :p, kita dtg nak makan neh... hiks kakmasz baca tak blog pink ni? kalau baca sila la tinggal jejak yer


rumah kakmasz ni cantikkkkkkkkk kan, suka saya tgk kayu2 jati beso2 bagak dia, pastu cara dia susun-susun perabot, sangat menarik perhatian saya, tp seb baik saya nak wat konsep english style kan, so saya cuci mata saje lor, tp siyes cantik, malu pulak nak snap kiri kanan atas bawah, marah lak orang kang


so topik weols saya hari itu, weols cerita pasal nisa, pasal peel nisa, pastu pasal nak gi serawak, tempat menarik, pasal flite hiks... almaklumlah semangat berjoli sakan tgh berkobar2 gitu kan, harussss la asik topik itu,

nisa ngan papanya


nisa bersama papa kak shasha, dia buat mcm papa dia jugak, berebut peha papa shasha selalu huhuhuhuh...



masa weols borak2 ni kan, "masakan" kakmasz tak sampai2 lagik huhuhuh, kelakar amat lah aih, kakmasz ni mmg lawak betul, so sementara tunggu pakusu nisa (adik bongsu kakmasz) bawak balik "masakan" yang super lazat tu, weols amik2 gambo la haaaaa

tadaaaaaaa... kakmasz dan vp, dua2 giler bergambar


dan bersama anak2, elok print gambar ni kan, adoiiiiiiiii gambar raya tahun lepas ngan kakmasz pun tak cuci lagi huhuhuhuh


weols pulang kerumah jam 11 lebih, harus pulang segera untuk ke KLIA gitu

terima kasih kakmasz atas layanan yang sgt baik dan masakan yang sedap itu, kalau akak datang rumah saya, saya pun "masak" benda yang sama jugak :p

kita serupa la kak oiiiiii

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

asiahaha said... [Reply to Comments]

montelnyee kak masz saye neh =p
hiksshikss

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

heh..heh..heh.. sama gitu ya.. memang cantik ler umah kak mazs tu.. ske tgk..

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

chumel jek nisa ngan naju biru tuh kan

Musliha said... [Reply to Comments]

"masakan" apakah itu? hehe..

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

hmm kemas dan cantek la umah ummi nisa ni..

AzurA said... [Reply to Comments]

alololololo...comeynyer nisa kai baju kuwung..huhuhuhuhu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^