Follow Viruspadu

Monday, October 20, 2008

beza benau harganya

saya bergerak dari seremban ke KL masa tu jam dah pukul 5 lebih, adeh...

sori ye watie n mazzura, tak dpt terjah ke open house korang, sbb dah lewat kan, so sebab dah mengencel ke open house saya ajak en.laloque jenjalan ke warta bangi sebelum balik ke cheras, saya ingat nak beli tudung :p


bila dah jenjalan kat warta bangi ni, tgk2 harga, pusing sana sini, baru saya tersedar yang...


tudung2 kat km plaza seremban jauh lagi murah berbanding kat sini, adeh... patutnya saya beli kat seremban jer kan, lg senang dan dekat, lawa pun lawa, takpe kalau kat sini sok2 boleh pegi kannnn

wah sekarang saya dah pandai wat perbandingan harga la, berbanding dulu, saya main sebat jer, tak tahu mahal ke murah :p

inilah hasilnya berkawen ngan oditor gitu :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

5 komen[s]:

Musliha said... [Reply to Comments]

wah.. dah pandai mengodit juga.. hehe..

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

haaaaaaaaaaa baru nk ckp
kat warta bangi tu mmg super duper mahal gile rege die

dolu dolu mcm ok... but now...
ampeh! cekik darah betol! better nak beli g mines kot... uncle bangla kat tgh tgh tu.. tp tak bnyk choice
n yes... seremban punye brg mmg jauuuuuuuuuuhhhhhhhh lebih murah compare tu anywhere in selangor.. padahal brgnye sama, quality pon sama

oRanGeLiLY said... [Reply to Comments]

akak...
warta bangi mmg mahal hampas tahap gaban.
beli kat seremban 40 hengget. kat warta mau 60-80 hengget
baik calo gi jalan TAR. hukhuk

Anonymous said... [Reply to Comments]

betul tu. Mahal nak mamposss (keluhan warga bangi nih. Saya beli tudung kat jln TAR rm14, kat situ rm38! aduh tensen guer.
*umisha*

me, myself, cici and titi said... [Reply to Comments]

betul2...kat KMPlaza jauh lebih murah dari warta bangi tu...sampai 50%...kat KMPLaza bleh tawar2 lagi pulak tu.. kat warta tu jgn harap laaa..cepat2 aje masuk dlm plastik suruh orang bayar cepat...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^