Follow Viruspadu

Wednesday, October 29, 2008

bila dua2 sengal

saje...

ini aksi sengal saya ngan nisa dalam lift hihihihihih... layankan jer uols


nisa ni baru setahun 7 bulan dah boleh wat aksi2 sengal sama mamanya kan


bayangkan lah sikit hari lagi, konfem dia lagi over kannnn


aksi melekat ke dinding harus ajer kan jijah kan, kalau ko ada lg best ni :p


ok layan sengal dulu ek hiks

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

16 komen[s]:

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

uiishh.. like mother, like dotter.. heh..heh..blh gitu.. emmm lagi per erk.. mana tak tumpahnya kuah..klu tak kenasi..heh..heh..heh..

kobin said... [Reply to Comments]

sile jgn tiru aksi ini..

amat bahaya melekat di dinding..

org2 pro je boleh eh hehe

monamie said... [Reply to Comments]

alaaaaa...nak lagik! suka tgk nisa ngan mama nisa! dua2 sama comel!
(am a silent reader! =D *peace*)

:. iBuAfiQah a.k.a Irnie .: said... [Reply to Comments]

caya la nisa nie...
ni sapa yg ajar nie??
mesti mama dia nie...hahahaha

etomyam said... [Reply to Comments]

heh heh, ada bakat modelling...kang lif berentikan susah wei

umieadam said... [Reply to Comments]

sama tp tak serupa hahaha
betul2 sebijik cam omak nye
hahahah..

aduhh bilalh saya nak dpt nak pompuan nih???
huhu

ArELeEz said... [Reply to Comments]

mane ade sengalz?! cute ape?!! hiks..

NONIE AZIZ said... [Reply to Comments]

hahahaha...ini baru anak mama....sebijik uuuuu...hahaha...

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

sengal tapi cute takpee

-Misztake- said... [Reply to Comments]

ye.. nisa kecik2 camni.. besau mau la lawan mamanya.. hahaha..

Musliha said... [Reply to Comments]

haha.. like mother like doter..
cute miut nisa..
tinggi rendah model..
besaq sok sakan la nisa..

laloque said... [Reply to Comments]

sebaik papa nyer beriman sikit... xde aksi sengal

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

blawan2 mama nica gn nica woo...

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

cumel la nisa... hehehe siap aksi lekat di dinding gittu

Nazlan Zuriani said... [Reply to Comments]

umur 7 bulan nisa dah boleh jalan?cepatnye...anak saya dah nak 10 bulan lum jln lagi...baru mampah...

viruspadu said... [Reply to Comments]

bukan 7 bulan . tp setahun 7 bulan :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^