Follow Viruspadu

Saturday, October 25, 2008

bila meeting habis lewat

bila meeting habis lewat,

kita dah mcm, alaa bila nak habis ni?
kita dah mcm, aiseh anak kat nursery/rumah penjaga, alamak ~ risau
kita dah mcm, alamak nak drive gelap, takuttttttttt ~ kalau habis dah lewat la
kita dah mcm, cacing kepanasan asik tgk jam jer
kita dah mcm, nak kasik idea walaupun ada idea pun dah tak kuasa

huhuhuhuh... kannnnnnnn

oh yer, semalam saya meeting, tp tak la lewat mana pun, cumanya lepas habis meeting saya nak siapkan perubahan yang telah dibincangkan tu kan, almaklumlah, seminggu depan saya dah takde kat opis, berjoli sakan gitu, so kerja2 saya mesti saya siapkan gitu kan, tak smpi hati nk biar mcm tu jer...

mcm biasa, saya pesan kakmasz bawakkan nisa balik, dan saya akan menjemput nisa kat sana, ohhhhhhhhhhh mcm biasa la uolssssssss


masa saya sampai, kakmasz tgh pakaikan baju nisa, mandi untuk keberapa kali ntah keh keh keh, budak kan, main kejap dah comot

masa saya sampai tu, elok jer dia riang ria pakai baju, nampak jer omak eh sampai, dan2 tu terus nangis2 nak dukung la, nak main bedak la, nak mama pakaikan baju la, tp bila mama nak pakaikan dia lari adoiiiiiiiiiiiiiyaiiiiii

budak dengan makpak mmg mcm ni kan, pandai lak dia, tahu ngan sape boleh mengades2


masa nak balik, boleh lak dia nak main basikal lak, ish nisa, tunggu papa belikan nisa basikal yer sayang, erm... nampak tak gambar saya sayup2 jer tu

nisa tgh meraung tak dpt main beskal tu, ish laaaaaaaaa

lately nisa asik meragam jer, benar2 menguji kesabaran saya

ini anak baru sorang kan, terbayang mak saya menjaga anak 9 orang, patutlah mak saya dulu garang :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

5 komen[s]:

asiahaha said... [Reply to Comments]

eh eh kak mas ler =p
hiksss

cchasz said... [Reply to Comments]

hehehehe nisa meragam sebab nak dpt adik kot :P

ctnik said... [Reply to Comments]

itu la pasal,mak kita garang sb penat...jga budka byk ragam.bygkn 9 org,9 ragam yg berlainan...saya ada 2 pun dh pening..makin lama,makin tinggi suara saya

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

dah nama pun budak kan vp... memang menggugat kesabaran..

Musliha said... [Reply to Comments]

dpt beskal baru la nanti nisa..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^