Follow Viruspadu

Wednesday, October 15, 2008

Blog VP akan lebih menarik bila...

aha... meh saya copykan sikit komen2 dari uols, dan saya akan ambil maklumlah, sikit2 saya ubah yo!

1. selalu dihapdet dengan gambar2 nisa, papa nisa n of cos mama nisa ~ ofcozzzzzz

2. VP reply komen yg readers komen lar kan..tuh pon klo larat..hihi ~ alamak, ni pun isnyaAllah yer, saya cuba jawab satu2, tp uols baca balik ke jawapan komen saya nanti :P

3. sentiasa bg hadiah kat pemenang secara harian...harhar mau kopak VP ari2 kena bg hadiah.. ~ ni kopak acik ni, tunggu income nuffnang melangit, hari2 akak wat contest tau!

4. VP abiskan cite u pink my heart tuh cepat2.. ~ hush... tarik napassss hembosssssss

5. VP wat entry n tunjukkan sume barang2 kaler pink koleksi by Viruspadu..huhu ~ eh bukan dah buat dulu ke yang :p

6. taruk lagu2 jiwang zaman "u pink my heart" dulu2 tuh.. heheheehehe.. ~ nanti saya carik balik, tp rasanya penah letak dah dulu, jap2 kang carik balik yo

7. letak banyak2 peraduan...murah rezeki nanti..hiks.. ~ amboiiiiiii hiks

8. wujudkan pinky club... ~ hikhikhik, berangan artis jap! ada ke nak register ni ?

9. setiap hari bagi star kat saper yg paling kerap masuk blog vp... ~ suka idea ni, tp mcm mana nak kasik ek? based on apa ek?

10. jika kelaku nisa diserikan dgn kehadiran an-nas. hihihiihihihi jgn mareeeeee... ~ daku sedang berusaha chaiyok2

11. ditukar templete selain dari warna pink...kah kah kah.. ada berani?? ~ hahahaha, acik tak berani nyahhhhhhhhhh

12. vp letak video aktiviti nisa banyak2... vp hari2 letak cerita u pink my heart... Kalo bole, satu hari 2 episode ke ~ keh keh keh, dpt gelak jer

13. jika update sejam sekali. Wahaha ~ 2 jam sekali pun tak larat nak baca tauuuuuuu

14. adakan ruangan petua & tips yg boleh jadi panduan blogger2 lain..sharing id caring rite? ~ cadangan yang bagus ni, akan difikirkan

15. lebih menarik kalau VP teruskan gaya berblogging ni sampai bile2, tak tenggelam dihambat kefemesan, tak terhilang ditelan masa. hihiihihihhi ~ aminnnnnnnnnnn

16. .letak gmbr2 yang mggunakan camera dslr!! muahahhahahahahahah gi beli copek!!! ~ ala, tak reti la nak menembak mcm tu, acik jadi model hingusan boleh lah

17. tetap maintain cam sekarang.sentiasa ceria n happy walaupun kadangkala kesedihan menyelubungi diri.namun disebalik kesedihan itu, masih terpancar secalit senyuman yang indah gitu.go...vp..go... ~ sbnrnya tgh nangis wat entry ni, boley huhuhuhuh

18. JIKA BLOG INI DIBUAT 3 KOLUM, 1 KOLUM SENARAI ENTRY KELUARGA, 1 KOLUM SENARAI ENTRY KAWAN2. MESTI BEST PUNYE NAK VIEW TNTG VP SKEELUARGA! ~ ok ide ni bagus jugak, akan dicuba satu hari nanti

19. lebih menarik kalu ceritanya d tulis dr hati.hiks! menggambarkn keikhlasan n kegembiraan!
i like! ~ ini harusssssssss...

20. vp letak Picasa Web Album dlm blog..so weoals boleh view gegamba VP satu family puas2..hokey tak? ~ oh ok gak ni, eden torai yo

21. vp buat entry masak memasak..yang dimasak sendiri oleh pn vp yek..hikhikhik ~ hahahaha, saje ni nak kenakan kite yer

22. jika digabungkan entry VP dan encik laloque sekali. huhu! ~ en.laloque pun mmg selalu buat blog ni mcm blog dia :p

23. JIKA VP pamerkan barang2 yang telah dishopping pada bila2 masa ~ sikit2 la, kalau tayang semua, takut ada yang salah anggap, susah wooooooo

24. bagi tips2 kebahagiaan suami isteri sbb u ols ni pasangan yg bahagia ~ tips yer, ok2 nnt kita bg tips tak seberapa ni

25. banyakkan lawak2 di blog ni ~ adoiyaiiiiiiii kene belajar ngan bangbil dulu

26. ada cerpen2 yang diselitkan di blog ini ~ saya dah masukkan sikit2 "setengah berisi setengah kosong"

27. letak gambar pencuci muka VP ~ saya pakai air paip jer cuci muka, bis tu camno, hihihihih

ada lagi lah, tp nanti saya sambung lg yer... kiranya "Blog VP akan lebih menarik bila... version II"

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

11 komen[s]:

:: AYU AYUMiE :: said... [Reply to Comments]

bersyukur u nyah...dpt suami mempunyai minat yg sama... blog saya dah PRIVATE tau, saya set utk AUTHOR sahaja...suami saya jelesssss...wawawaaaaaaaaa...

tp saya tetap akan baca blog awak nie...;)

Anonymous said... [Reply to Comments]

kak, sy ade forward emel kak akak...gambar kereta myv wane pink...dapat x?

nurul said... [Reply to Comments]

kak vp, yg no 9 tu konfom saya menang. hehe

Musliha said... [Reply to Comments]

tuh.. berderet..

sweethOneY said... [Reply to Comments]

kak..sy sokong yg no 2 tu taw..
mst lg best klo akak dpt reply setiap komen..confirm bace balik pny la :D

mama danial said... [Reply to Comments]

zaimah........
saya cuti lamer..so banyak citer yang tak sempat baca.......terkejut gak ngan perkembangan terbaru awak...alhamdullilah...........

:. iBuAfiQah a.k.a Irnie .: said... [Reply to Comments]

blog VP akan lebih menarik bila....

akak leh buat suma permintaan bloger tu suma...kui kui..

mmg chaiyork n tabik spring toing2 la akak leh buat kan!!

saya sokong akak yerrr...

-Misztake- said... [Reply to Comments]

yg no 18 tu kena hati2 sket..
silap2 jadi berserabut pulak..

Mya said... [Reply to Comments]

PINKY CLUB? wajib sy join! :)

masviona said... [Reply to Comments]

klu blog vp b/ground kaler hijau lagi ai suke...ahaksss...saya pencinta color hijau.......sure vp xberani tukar kan

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

hhahaa..


sgt setuju klo ada contest ari2







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^