Follow Viruspadu

Monday, October 20, 2008

buat peminat english style

saya snap semua gambar2 ni kat romantika warta bangi, mulanya mcm minat nak sambar 3 balang kuih ni, satu RM25 gitu,

sudahnya, tgk2 ajer


jadi saya snap la byk2 koleksi romantika ni khas untuk pencinta english sytle

enjoy viewing :)




















lawa-lawa kan

saya tgk simpan hasrat je dulu, bajek untuk ini takde la untuk bulan ni, maybe boleh selit2kan untuk bulan depan kannnnnn...

tunggguuuuuuu

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

15 komen[s]:

Liza said... [Reply to Comments]

kat warta bangi?kita nie nama je duduk bangi, tak tau pun kewujudan this place, harus diterjah nanti...

no need to reveal said... [Reply to Comments]

oo..terima kasih la VP kerana tunjuk brg2 di romantika bangi...boleh la kita terjah nanti..heheh..memamng nak carik benda ni...hehe

[S]itie [B]Um [B]Um said... [Reply to Comments]

cantiknye.. tp ct xde umah sdiri lagiks.. hehe..

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

mah ri ni gaji...jom terjah romantika....sambar seketul dua..tangan dah gatal dah lama tak sambar vantage nih....wekekekek...,

amizah said... [Reply to Comments]

cantik...cantik...harus beli...akak mmg plan nak g romantika ampang mgg nie...l/week dah g kk deco ampang...tp akim lak tak sihat so...cancel semua program mlm nie harus pegi...

Musliha said... [Reply to Comments]

cantik2.. giler lawa..
naseb jauh..
tak kalu dah terjah ke sana..

Mrs.R @ Emi said... [Reply to Comments]

kak VP..kawan saya ada jual vantage byr ansuran..style kutu la..semurah rm21 sebulan...kalo nak sy leh poskan katalog..sbb tau akak minat kan vantage tu...

Anonymous said... [Reply to Comments]

romantika warta bangi kat tingkat berapa yer?

Lina said... [Reply to Comments]

wahhh cantik... cantik...

laloque said... [Reply to Comments]

sebaik xde bajet... kalo x harus kopak! hahahaha

Anonymous said... [Reply to Comments]

Hi VP. TQ for the pictures. i mmg minat gile dgn english style ni. Pernah satu mlm i beraye kat rumah neighbour... rupe2nye die ni pun peminat english style. Ape lagi... dah jumpe geng... lupe husband & anak2 le jawabnye. Mlm tu i mimpi barang-barang kat romantika... esok pagi... bangun mcm orang mamai!!! I selalu cari brg english style ini kat romantika Plaza Angsana, JB.. tapi kat sini barang die tak le cantik sgt mcm yg u tunjukkan tu... jeles laaa... takpe, bile baby i dah besar skit... i nak ajak hubby gi romantika kat negeri lain.... sure die tension!!!! heheheh :)))

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

perhhhhh syiok nye kedai tu.. heaven lah untuk peminat2 english style.. rampu tu cantiks gak kan..

shah said... [Reply to Comments]

wuih
kelabu mate tengok
menarik tertarik kau memang daboom

ariani said... [Reply to Comments]

barang -barang tu depa order dari mana? Abg penang nak tanya sikit.Nak buat business sikit di penang tak dak lagi.macamana nak order cara borong.

Yee Farida said... [Reply to Comments]

As Salam tuan rumah. K.Ida ni. Kat Metro Point, Kajang ade jgk kedai Romantika...besar.. gi lh jln2 sana cuci mata.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^