Follow Viruspadu

Saturday, October 11, 2008

cari tudung bunga2

malam tadi saya merajuk ngan en.laloque lalalalalalala

sebab apa merajuk? mana leh kasik tahu uolsssssssss kan papa kan hiks, giler gedik ko vp keh keh keh :p

so sbb saya merajuk2, en.laloque pujuk2 saya tak layan, tp tak boleh blah siap ckp, kalau taknak sy merajuk boleh, ha esok belikan saya tudung huhuhuhuh, alah saje jer uols, lawak2 spastik sajork, padahal mmg dah plan nak ajak dia beli tudung pun kan :p


weols singgah KM Plaza, sini mmg la meriah ngan mcm2 jenis tudung, saya ajer yang tak reti kekdah mcm mana nak pakai


so sbb saya tak tahu, saya main amik je yang cantik di mata saya, nak pakai mcm mana belakang citer, janji sambar jer dulu



kedai kat KM plaza ni banyak kan, tp saya masuk satu kedai jer, amik2 terus bayar, terus balik, sonang, later2 la gi kedai2 lain pulak yang melambak2 tu, sbb nak balik rumah siap2 tukau baju kurung nak gi open house mar... huhuhuh

dan ini hasilnya

habis saya rembat, main amik2 jer, dah amik baru teringat lupa nak mintak kurang huhuhuh, rugi tul la, so semua sekali RM62, ok la tu kan

erm... mcm mana lak nak pakai tudung2 ni ek, hihihihihihih

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

15 komen[s]:

nurul said... [Reply to Comments]

akak pakai lah yang tudung bunga2 tu ngan skarf yg keras tu..tudung tu blh dah akak nk belit2 cam kt NUR tu..pakai je camne janji jd kt bahagiam muka tu..:-)

mica@tetty said... [Reply to Comments]

amboiii kak, shopping ...tudung suma color pink hehehhe..bestlah kak ni..merajuk je ..g shopping

Munirah Abd said... [Reply to Comments]

hehehe kita pun xreti sgt nak beli tudung ni kak..walaupun saya jenis bertudung punya org still xreti nak pilih n pakai belit2x..

im simple person..
g kedai beli tudung kena bwk baju skali..wakakaka..then suh amoi kedai cari..saya kata ok..terus bayor..

n saya juga jenis xpandai nak bargain..hahaha..so mesti tokey2x kedai sgt happy berurus niaga dgn saya yg xbyk cerewet..hiksss

oRanGeLiLY said... [Reply to Comments]

ni yg dekat2 ngan terminal 1 tuh kan??
haaaa...arituh pon kite beli tudung kat situ. murah2 maaa..besh

[a.lady.named.shy] said... [Reply to Comments]

lilit2 je kak.

janji kat area bawah muka. kat bahagian leher dan depan tu kemas. kompem chantek la.

kite pakai pun men balut2 je. hee

kalau orang puji chantek n org kate tak penah tgok pun pesen ni sebelum ni. akak ckp la 'ni pesen vp maa'.lalala~

Nad Eusoff said... [Reply to Comments]

ape lagi sis..
men belit2 ler pasnih..
hiks

Nad Eusoff said... [Reply to Comments]

ape lagi sis..
men belit2 ler pasnih..
hiks

laloque said... [Reply to Comments]

kalo papa majuk lak... dpt xgi sopping

mummy Darin said... [Reply to Comments]

VP, lepas ni kalau dah terror pakai tudung lilit - lilit leh wat entry kat sini plak..

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

N pon x reti nk belit2 tu kak...akak try laa...t akak ajr kt blog.....

1 tudung how much kak?? tantek2...papepOn..idup PINK!!!

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

cantiknye tudung yang dibeli so sweet lah colornye...

~aianna~ said... [Reply to Comments]

hye kak vp..da lame da intai2 blog akk ni..mmg seronok gle bace setiap entry!sker sgt2..hmm sj nak share info..sy ada kwn kat fs..dia ni mmg pndi bergayo ngn tudung/slndg n siap mnjualnye ngn hrga berpatutan..akk leh view blog dia yg khas utk elegant woman like u ;) http://be-elegant.blogspot.com/
hope dpt mmberi sket idea n ilham baru buat akk...salam ;)

ctnik family said... [Reply to Comments]

eh,tudung mcm tu RM62?mcm gayanya murah jerk..cantik2 pulak tuh..sonoknya..

honeysour said... [Reply to Comments]

eeii..suker tudung lilit...nanti asay buat entry untuk tudung lilit tu ek...tapi version saya la...

Musliha said... [Reply to Comments]

amboi.. pink sumer.. haha..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^