Follow Viruspadu

Wednesday, October 08, 2008

design header dari dia

terima kasih yati atas design header yang sgt menarik ini... suka tul, dan sgt menggunakan gambar2 saya yang sgt limited ini tau

ok ni saya suka


ni version tahun 60an


ni pun best


yang ni unik


variasi ton warna gitu, unik sungguh la aih



ok semua cantik

oh yer, header yatie ni saya letak kat http://vppinkytouch.blogspot.com/

tq darling

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

10 komen[s]:

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

selamat pagi mah,,, cantik tuh design tu,, mah jom jenguk my blog,, :)

Musliha said... [Reply to Comments]

wah.. macam2 design eh..

suw said... [Reply to Comments]

wahhh..bagusnyer ade org tolong wat header..cntik lak tuh

nono said... [Reply to Comments]

salam,

akak..nak gak header cmtue..leh??tp x reti lorrr...huhuhuhu..:(

nono said... [Reply to Comments]

salam,

akak..nak gak header cmtue..leh??tp x reti lorrr...huhuhuhu..:(

laloque said... [Reply to Comments]

gue nampak tue pulok

honeysour said... [Reply to Comments]

hiks sian en. laloque...
mmmm..akak...saya teringin nak buatkan jugak untuk akak..tapi taklah hebat maner...nanti saya email ye kak...

AzurA said... [Reply to Comments]

dari harituh lagik usaha nak letak header canteq2 tapi tak jadi pun..huhuhuhuuhu

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

comey2....PINK lg mnyerlahh...nk jgk laa...huhuhu..

-Misztake- said... [Reply to Comments]

mmg cantik header2 nih..
saya pun tumpang rambang mata nak pilih..
:)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^