Follow Viruspadu

Monday, October 27, 2008

Design Header

salam uols...

sebagai tanda penghargaan saya kepada uols yang sudi mendesignkan header yang cantik2 untuk saya, saya akan letakkan link uols kat belah atasssss blog saya, erm...

contohnya mcm kat dalam gambar ni :p alah yang saya bulatkan tu lah

ini kat blog vppinkytouch


yang ni pulak kat blog ni lah, :p

mungkin secara tak langsung saya dapat membantu uols promosikan blog uols kan, yelah walaupun blog saya pun tak seberapa hitsnya, tp atlis bantu membantu tanda menghargai gitu

saya nak ucapkan terima kasih byk2 yang sudi hantar design header, dan kalau ada lg yang berminat dan terajin nak buatkan design header untuk saya, emel kat saya kat viruspadu@yahoo.com , saya sgt menghargainya, dan saya sgttttttt suke tau

ok uolssssssssssss... tq so much ya

update:
design yang saya suka, erm... tak kisah, sempoi boleh, layer2 boleh, tak kisah, lawa ke tidak ke, baru belajar ke, insyaAllah semua header yang ada saya publishkan, insyaAllah Samada di sini atau di vppinkytouch


Mama Alesha dan An-nisa Abriza

13 komen[s]:

laloque said... [Reply to Comments]

dapat adiah x??

farah amoi said... [Reply to Comments]

huhhh
baru plan nak bukak akaun tabung haji anak² saya 2 hari lepas

tp terpikir plak kena bawak salinan mykids ke surat beranak

skali terbaca info pasal mah bukak akaun tabung haji kat nissa..
mmmm..thanks for the info

x sia-sia kami masuk vp ni

intanjameel said... [Reply to Comments]

VP, saya pon suka buat design header ni. Boleh bagi tau konsep apa yg VP suka? Ceria, romantik, segar, banyak2 layer ke or suka yg sempoi. Bgtau ok.

Saya sgt teruja dan masih dengan perubahan positif VP.
:))

kojah said... [Reply to Comments]

tantekkkknya header...nk gaks...hehe

Musliha said... [Reply to Comments]

contest ke haper ni?
mus tak pandai design2..
aiseh.. tgk je la..

honeysour said... [Reply to Comments]

nanti saya buat utk akak satu header yg best ek...

secawan kopi setin sprite said... [Reply to Comments]

wahaha
best nyer
nak buat jugaklah

-Misztake- said... [Reply to Comments]

bagus la akak letak link tu..
jd cam tanda penghargaan lak..

Yusrizal said... [Reply to Comments]

header skrg ni comel je. kekalkan pun ok juga. tapi kalau ada yg lebih menarik tu, rembat je..

saveme_zero said... [Reply to Comments]

x reti la nak design header-header ni..ekekekek..tgk je la org pya.

honeysour said... [Reply to Comments]

agak2 nanti ada adiah tak..ekekekeeke...

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

design header utk VP smua cantik2 belaka.. nak belajar buat gak ler..

Ms Lola said... [Reply to Comments]

Lawa, okay.... (yg I tgk ni yg Intan Jemeel punya)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^