Follow Viruspadu

Sunday, October 26, 2008

dia telah melukakan hati ku

hancur plan saya tau, igt nak setelkan tempah langsir

gigih la pegi sana, nombor telifon owner dia saya dah hilang, sbb ada dalam enset lama yang takleh nak on tu, ish laaaaaa

[gambar ini mmg saya saje blurkan]

pegi2 katop la pulak... tolong! tolong!

apa ni, hari sabtu tutup pulak ni... tak baik tau, atlis kalau tutup pun, letak la notis kat pintu tu, letak no phone sekali, bisnes mmg gitu mar, bisnes kene tayang no phone mar, kan kan kan, sonang acik nak call buat appointment

merajuk la mcm ni

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

5 komen[s]:

Shafie said... [Reply to Comments]

aww...
sabo ye sis..

mmg susah kalau xde notis ni..
tetiba je tutup kn..
keciwa wo..

sabo2..

jyss said... [Reply to Comments]

handset lama merajuk ke?

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

ish susah la camni kan..

laen kali, tgalla no fon tuh

baru la bisnes maju ckit

hoho

Musliha said... [Reply to Comments]

erm.. keciwa ni..
banyak bersabar eh..

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

alahaii.. gi je la kat fiona nilai 3 tu mmah.. lagi manyak pilihan dan murah2 sket..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^