Follow Viruspadu

Wednesday, October 29, 2008

dipaksa nisa lagi

saya dah start rasa bosan :(

hari ini hari selasa, ada lagi rabu khamis jumaat dan sabtu

bila en.laloque dah pegi kerja meninggalkan saya dan nisa, angan2 saya yang membayangkan betapa indahnya percutian kali ni hancur berderai huhuhuhuh... uolsssssssss takde ke sape2 yang boleh bawak saya jalan2 di siang hari yer, kesian diri ku tauuuuu

adalah sangat sengal menunggu laki balik adooiiiiii

dan nisa nangis2 bagai nak rak lg sampai muntah2 lagi, mmg drama minah kecik ni tau, kul 10 pagi saya kuar ni, bawak turun kedai yang paling dekat, gi balik kat depan waterfront tu, apa ke nama tempat ni ek


kedai pertama terus saya sambar mcm2, amik beg la rantai la, erm... murah2 gak la


tp bila dah byk sgt kan, rasa mcm sama jer kan, rasa mcm adoi berpinau2 mata ku ini sudahhhh, dan mcm biasa penat saya ditambah pulak asik mengejar nisa, tp kali ini saya sudah bijak sikit, semua barang2 nisa saya sumbat masuk beg saya jer, so tak perlu pakai dua beg kan,

bagusssss belajar dari pengalaman :p


dan tuah saya la, kedai yang pertama saya masuk tu, mmg murah berbanding kedai2 selepas tu, harus saya bandingkan harga lepas tu kan, yes yes yes,


dan uols jgn tak percaya, saya turun ke bawah ni, dengan muka togel ni uols, bayangkan lah, nisa meragam2 tu, saya main sarung jer baju seluar sopan, tudung bagai, tanpa solek2 secalit pun, siyessssssssss... bedak tonggeng2 pun saya tak pakai, betul2 muka suci you! awwwwwwwwww

pedulik la nak kata muka selebet ke hape ke kan, payah la si nisa ni, dia bukan leh tunggu


dan, dalam kul 12 tu weols balik semula ke bilik, order makan kat bilik semua, makan, setel lah semua kan

uols tahu nisa wat hal lagi, nangis2 bagai nak rak lg ajak kuar, masa tu kul 1 lebih mcm tu, saya takleh nak buat ape uols

tukar baju, bawak nisa turun, bawak balik depan waterfront tu hikssss...

jemuuuuuuuuuu la weiiiiiiiiii

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

14 komen[s]:

Musliha said... [Reply to Comments]

kak vp..
takde kenal sapa2 ke?
ermm.. sian eh.. boring tu..

mama belian n cengal said... [Reply to Comments]

he he he.... dah jalan2 kan pagi tadi?

Anonymous said... [Reply to Comments]

salam..saye juz nk bgth yg akak blh pegi jln2 kat kg budaya..kat santubong..tapi byran msk mahal la skit klu bkn penduduk srawk..klu x silap dlm rm60..bdk2 plak x pasti..tmpt tu dkt ngan damai beach resort kat santubong..kt kg budaya tu semua kaum kat srwk ade..kirenyer klu g ctu mcm dah mlwt 1 srwk la..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

alahai kesian la nisa..

ummu_hanis said... [Reply to Comments]

dear, ko patut ajar anak dara tu guna stroller. atau ko tak bawak stroller. ko tau tak? akak rasa penat bile baca entry ko kat sana bile ko ngan nisa jek. teringat camne akak ngejo si aman kat tesco plak. sabo je la dik.

AzurA said... [Reply to Comments]

uihkzz... buatlah peraduan plak. ..beli siap2 cenderamata dari sana.. huhuhuhuhu

Lestat said... [Reply to Comments]

satu-satunya negeri dalam malaysia aku blom sampai..akan aku sampaikan.hahahaha

middaygeo said... [Reply to Comments]

hehehe..nampak gaya anak yg control mak nih..sudah terbalik lak aihhh

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

alahaiii ciannnyer....
kalo tauuu camtu nak jek saya ikut masuk dlm beg...tp apakan daya....wakakakakaka....

wanie said... [Reply to Comments]

amboi nisa..dah pandai nak ajak keluar ye

-Misztake- said... [Reply to Comments]

saja je nisa buat tektik camtu..
nak kuar jalan2 rupanya.. :p

juelee said... [Reply to Comments]

sabar kak..nanti en laloque balik die bawa la jejalan tu yooo

laloque said... [Reply to Comments]

nanti kita naik bot tambang

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

adoi mah..nica wat hal je ye..tuhla memang klu bawak budak baya anak kita nih bercuti..klu tak berdua yang handle...mang penat nak gilee..lainkali bawak zack u tuh sekali....baru aman dunia...(zack u sila kasi akak hadiah tau...hiks..)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^