Follow Viruspadu

Thursday, October 23, 2008

dvd cara pemakaian tudung

erm, mula2 sekali saya nak ucapkan terima kasih kepada uols, semua sahabat2 saya yang sangat menyokong perubahan saya, yang menyokong hijrah saya

saya sangat bersyukur dan gembira ~ sopan sangat pulak ayat saya ni kan

dan yatie adalah salah seorang daripadanya, beberapa minggu lepas (ke hari lepas) dia hubungi saya dan bgtau saya, yang dia nak hadiah kan saya satu dvd cara pemakaian tudung :D

saya?

harusssssssss saya suka sgt! saya kan tak tahu mcm mana nak lilit tudung, macam mana nak pakai tudung tp still nampak bergaya dan muka still suci :p ~ nak gak ayat tu !

terima kasih bangetttttttttt yati, meh akak cium sikit pipi meh, erm... kalau nak pengsan tu, akak boleh wat pernapasan dari molot ke molot kekdahnya ~ yatie ni suka chating ngan saya guna ayat pengsan :p

dan saya mendapat pos laju ini selasa lepas :p, dan semestinya saya dah mengagak siapa pengirimnya kan


muka hepi lg suci lg bambam:p


bukan dapat dvd sahaja, malah siap tudung pink, hati sangat la gumbiranya tau, tapi gimana ya mau pakai, sbb tudung yang yatie bagi ni, dalam dvd tu takde lak ajar keh keh keh keh, takpe, akan ku lilit2 ikut suka, janji nampak vogue gitu :p


dan ini dia dvdnya...... memang sangat membantu la dvd ni

step by step saya ikut, rupanya sonang yo pakai lilit2 ni kan, igtkan susah, oh ye kak PNUT pun ada ajar saya cara pakai tudung lilit2 ni, kak pnut, kita publish kat sini gambar akak lilit2 tudung tu aci tak? boleh la yer, ramai nak belajar ni :p, kalau kasik, YM me tau!

oh yer, saya igt, nanti saya buat video cara2 pakai tudung yang ada dalam dvd ni lah, uols nak tak saya buat? sbb dvd ni takleh copy file / download file masuk blog kan, takpe, special utk uols tau...

dan ini adalah link yatie yang bermurah hati bg saya dvd cara pemakaian tudung dan tudung pink yang so sweet itu, uols boleh la klik2 kenalan http://www.yatistory.com/

tq laling, hadiah mu sgt berguna :D

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

22 komen[s]:

NuRuL AiNA said... [Reply to Comments]

huhu kak vp.. tetiba berminat la dgn dvd tudung tuh.. mana ek nak cari.. i know your readers yang bagi tapi mcm nak jugak.. T_T dgn muka tak malu...

no need to reveal said... [Reply to Comments]

nak nak..buat la ye..kita pun nak belajo gak lilit2 ni..hehe

Musliha said... [Reply to Comments]

wah.. bestnya..
buatla tutorial..
leh semua belajar sekali..

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

wah amat berminat nk tau cemane nk pakai tudung lilit lilit nie.. wat la cd tuh yer VP.. i followwww

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

wow... besynya dpt dvd tuh..
yes, I sokong vp buat dvd tuh.. pasni leh ar kita belajar ramai2.. I pun nak gak nmpk sopan dan ayu dan vouge hehe.. sengal jer...

@LiYaNNuaR said... [Reply to Comments]

wah.. seronoknya dia... dpt dvd lagikk...

edrina said... [Reply to Comments]

Bagus neh vp.. awak buat la video tu.. akak menyokong punuh... akak neh balik2 tudung cam tu jerk.. tak tau dah nak berpesen2 ekekeke

HappyIrfa said... [Reply to Comments]

salam vp..
wah lama x masuk dah ada perubahan.
baguslah.aku pun pakai lilit suka hati..tp bila ke surau ada org tanya camer aku lilit tudung..tak reti nak ajar org..aku suh org tu tgk sendiri..

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

yeaa!! vp ada dvd cara pakai tudung.

mami pon excited nk belajar cara pakai tudung pelik2 ni. cepat2 buat cara pakai step by step ye. tk sabar nk tengok dgn semangat nih

juelee said... [Reply to Comments]

bestnyerr.. Kak VP buat la video cara pakai tudung lilit tuh ye... saya pun nak belajo gak hehehe... nak try lak berpesyen2... saya nantikan taw...

linn said... [Reply to Comments]

sokong2...buat laa cara2 pakai tudung tu. leh kitorang belajar jadik vogue2 gitu!

Ogy said... [Reply to Comments]

salam kak...

wah soronotnya dpt adiah... lps ni bleh la akak b`gaya n jd mama yg vouege da vass... harus la en. lalok lg sayang kat akak kan... nanti kalau akak pakai tudung cam yg ada kt dlm dvd tu akak jgn lupa ambik gamba byk² pastu tepek kat blog ye kak....

d'frinksh said... [Reply to Comments]

bagus gak idea nk wat video care pakai tudung tu..nk blaja gak...nk vogue jugak ...xkn vp jekkkk..hehehe

masviona said... [Reply to Comments]

waaaa...siap ada dvd tuh...nak gak vp
tak kan xleh copy kot cd tuh...ahaksss

fadillah said... [Reply to Comments]

nampak cam best jer dvd tu..mana nak beli eh?

myheart said... [Reply to Comments]

akak nampak cantik sgt even pakai tudung...muke pun licin jek..ade rahsia ke nak kasi kulit camtu ek..hehehe...salam ziarah...

Yatie said... [Reply to Comments]

hi kak.. muahhh yati dah pengsan tadi muahahha.... tdg tu senang jer nak pakai kak. Lilit2 jgn smpai jerut leher dah lah muahhaha. Happy tgk akak happy

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

yup...

x sabar nk tgu VP wat entry khas pasalpemakaian tudung ni..

harus la sticky mode gtu kan

ahaks

-Misztake- said... [Reply to Comments]

waa.. nak jugak cd camgitu..
hehehe.. sibuk je kan..
tunjuk la vp..
tp ambik la stail yang cantik dan realisitik..

zie said... [Reply to Comments]

Nak nak...Yatie..mana jumpa dvd tuh ek? Kita pung bnak beli. Atau vp buat la video tuh..

AzurA said... [Reply to Comments]

mana mau cari hek?

Yatie said... [Reply to Comments]

Yati beli cd tu kat fifi online..tp skrang blog tu dah private..

tanya kat kak vp kot2 dia dpt copy muahahha







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^