Follow Viruspadu

Friday, October 10, 2008

ewahhhhhhh dapat jugak akhirnya

mula2 lompat2 riang dulu :p

lalalalalalalala

akhirnya uols, dapat jugak saya beg ni, alah beg yang saya bekenan hari tu la huh

dengan menggunakan teknik hembusan padu maut keh keh keh, akhirnya en.laloque terpaksa melemahkan kakinya, gi belikan jugak :p

alah uols, stended saya CR (Carlo Rino) ni dah kira mahal benau dah, uols lain la, uols beli ribu riban ecececece...aminkan ajer la, doa tu kan :p, doa copek kayo!

nak tahu apa ayat hembusan padu maut yang saya pakai tak?

"mama tak de duit raya pongggggggg" sambil wat muka menyentap!
"ma raya ni kan, duit byk habis"

"eh eh takpe, tak payah la kasik duit betul2, papa kasik je duit raya kertas yang beso2 kaler pink tu"
"duit monopoli ke hape"

adeh sengal tul, tak paham2, hahahah ada ke duit monopoli, saya maksudkan voucher jusco tu, sabo je la mamat ni tau!

bila dia dah paham "ahhhhhhhhhhhh tu papa punya" sambil tangan hempas kiri kanan, sengal! konon nak tunjuk garang la hahaha...

tp lepas tu dia terus jalan ke arah beg tu hahahahahaha, dalam hati saya "YES! YES!

kan saya dah ckp, en.laloque ni jenis lembut hati, mulut ckp lain, hati buat lain, tak sampai hati la tuh haha, best gilak!

tp kali ni takde diskaun sudah! mencik! mulanya saya mcm cancel la nak beli sbb dah takde diskaun kan, tp en.laloque ckp ambik jugak2, ceh......... saya tak suka la paksa2 mcm ni tau lalalalala, so terpaksa la saya amik jugak

pangggggggggg!!!!

hahahahaha

ok ini begnya, dari depan


belakang


close-up




dalam


pastu dapat freegift, keychain, tp apa jadah bg sembonia lak, bg la CR jugak kan, ntah hapo2, tp sbb free belasah ajer

saya tahu, konfem lepas ni uols tanya harga beg ni kan :p so saya jawab siap2

harganya RM289.00... opsssssss jgn nak igt saya ni banyak nau duit lepas2 raya ni dah kering hokeh, tp sbb pakai voucher jusco tu pun dah 2++ kan, so weols topup sikit jer hiks... untung kannnnnnnnnn

~erm, gambar model terpimpin tak dapat nak menggayakan beg baru dia sbb keadaan rupa paras seksi seksa yang tak mengizinkan, nnt saya pakai, harus blog lagi hahahah, nampak nau xcited terlebih ni :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

22 komen[s]:

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

waaahhh chantekkkkkkk chantekkkk!!
hehehehe..

Umi Mia said... [Reply to Comments]

eeeiiii...suka...suka....mmg taste I...tp.....kalau beli...boria lak..ek eleh..apa salahnya ek...u kat N9 sano...den kat sini...hehehehe

Musliha said... [Reply to Comments]

cantik kak vp..
congrats le.. bertuah..

Mya said... [Reply to Comments]

akhirnya, berjaya jugak beli. syabbas betty.. :). tp kalau warna pink, sure lagi cantik kan?

:. iBuAfiQah a.k.a Irnie .: said... [Reply to Comments]

sungguh cantek beg CR tu kak VP..

hmmm..kasut kena match dgn beg kan?

kasut dah ada ke belum kak????

harus beli tuhhh!!!hahahaha

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

lawaaaaa ar beg akk.. dahlaa color putih!! i likkeeeeee....hehe

Ceera said... [Reply to Comments]

fuyooooooooo

cantik tuuuuuuuu

cik wanie said... [Reply to Comments]

kan dah agak dah,
mesti handag,
hehehehehhehehe:)
hurm....

yahoo....

mesti akk seronok kan:)

su said... [Reply to Comments]

mmg cantek!

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

wah..cantik.. bagus kan akhirnya dpt gak yg diidamkan..

honeysour said... [Reply to Comments]

sweeet jer putih nya tu....

nak beli...tgu duit jatuh dr langit kot..hehe...

AzurA said... [Reply to Comments]

kite raya ni takda sapa pun nak belikan beg baru tau.. huhuhuhuh dengkilah oang dpt beg canteq gitu

Nurmala said... [Reply to Comments]

carlo rino ng sembonia kan satu syarikat cam vincci,padini,seed tu..hehe

cantik beg tu..

laloque said... [Reply to Comments]

sapa xsayang bini oooiiiiii....

Nad Eusoff said... [Reply to Comments]

stylo ler sis!!

aS_c0mei said... [Reply to Comments]

salam....

bestnye dpt henbeg!!!cantik plak tuuuu!!

ops...cantik nye akak pakai tudung.berseri2 sgt muka akak....

nway,salam perkenalan.im ur silent reader since 2006.sejak fotopages akak dulu.

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

hehehehehe.. best kan dapat menda2 baru nih.. misti sengih tak abis lagi sampai ari ni ;D

sweethOneY said... [Reply to Comments]

ekekekeke
lawak la akak ni
dasat tu ayat hembusan padu :P

seb bek menjadikk..

Ira said... [Reply to Comments]

Wow..bestnya dpt h/bag...putih dan besau lak tue..mcm2 bley sumbat..

by d way...I'm ur silent reader tau...tp baru hari nie nak menempelkan diri..

akma....L said... [Reply to Comments]

ngeh3, tahniah kak vp.dpt gaaaakksss hndbag idaman kalbu.. =p

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

tantekk kak tantek....sembonia gn CR kan ala2 adek badekk...design lbey kurang jerkk...

-Misztake- said... [Reply to Comments]

dapat gak akhirnya..
cantik2.. dh besar.. senang nak letak mcm2..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^