Follow Viruspadu

Monday, October 27, 2008

facial memanjakan diri?

adakah facial itu memanja kan diri?

mestila kan, best ajer, ada orang godek2 kan muka kita, kita baring rilex sajork, sgt nikmat gitu

tp facial juga adalah satu xtvt menyeksa diri keh keh keh, terutama masa lenglui (perempuan cantik dalam bahasa kantonis) tu picit jerawat kita, adehhhhhhhhhhh sakit tp kutahan jua

masa dia tanya, "sakit tak?" "oh ok2 takpe" jawapan yang sgt drama :p padahal dah menitik2 air mata menahan sakit

facial kat sini senang (seremban 2) saya call jer sblm datang, tanya free ke idak, kalau kata free baru saya terjah, kalau ada customer lain, malas la nak tunggu2 kan, so buat appointment ajer, dah dia kata dia free, terus la saya gi sana,

ini sebelum facial, baru masuk biliknya, belum salin baju bagai


dan selepas, lepas dah siap facial, lepas dah siap2 semua, baru snap gambo gitu


muka acik dah merah2 ni uols

sape kata muka saya licin? nan adoooooooo makno!


dari jauh licin la kot, tp kena kekalkan jarak 100meter:p, sbb jerawat ni kecik2 la uols, so bila dah picit2 tu, nampak sgt la merahnya tu

closeup sikit, dan ada jerawat batu di dagu, tatitttttttttttttt


en.laloque hantar saya, dan dia balik ke rumah, tak kuasa la nak lepak tunggu kat situ kan, so setel facial dia dtg jemput saya semula, nisa pun tgh tido! siannya anak ku ini


tp walaupun muka merah2, tp bila pegang rasa kosong segala, tak rasa dah jerawat2 gitu, puas hati la, layanan pun tiptop!

ok, facial ini berharga RM98, sekian terima kasih, kat mana? nak pegi? berminat? emel me viruspadu@yahoo.com, nanti kita kasik tahu yer

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

wah.. sesekali kena facial..best gak.. harusler utk kecantikan diri kan..

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

em nmpak bersih even nmpak merah2 ckit kan..

-Misztake- said... [Reply to Comments]

bestnya dpt gi facial nh.. bleh la masuk dlm kategori memanjakan diri sendiri nih..

irdawatys said... [Reply to Comments]

VP,
nak tau lah kat mana tempat facial nie........

Musliha said... [Reply to Comments]

duta juga ke ni? hiksss..

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

mano ado jerawat sangat mmah.. akak nengok closeup 5cm, shantekksss yo :D

AzurA said... [Reply to Comments]

padanlah salu berseri2..upenyer salu buat facial.. saya nin jerawat banyak tuh yang takut g facial.. sakit wooooo!!!!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^