Follow Viruspadu

Tuesday, October 07, 2008

fesyen menarik

hari tu saya beli majalah nur tau, lepas tu saya tgk la ni ha, fesyen2 untuk wanita bertudung

leh tahan vogue2 gak la kan, so sy mcm teringin la pulak nak menerai,

ok ni gaya pertama yang saya bekanan, tp sebagai warga gomen, weols takleh pakai seluar slek, takpe hal kecik ni, boleh tukau ngan skirt gitu kan

alah tak semestinya nak gi keje kan, kalau untuk jenjalan pun cantik ni, best ni

yang ni pun saya suka, sbnrnya saya suka cara dia ikat tudung tu, tp tak tahu mcm mana dia buat :( , kang saya lilit2 kang ada yang terjerut leher sendiri jer kang



sweet kannnnnnnnn

papaaaaaa... tolong belikan baju tudung yang mcm ni ek, support la sikit, bini nak melawo2 gi keje, plissssssssssssss

oh yer, majalah NUR kan ada buat "pencarian covergirl kan", uols agak2 kalau saya try ok tak, ke kelakar?

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

24 komen[s]:

umieadam said... [Reply to Comments]

cantiknya gaya tu...
mmg sweet..

trylah mah..mana tau ada rezki, kan? tp tanya dlulah mr.lalq tu..
hahah riso dia jeles lak nanti mininya masuk magazine hehe..jeles ramai yg minat nantinya

Musliha said... [Reply to Comments]

tuah ayam nampak di kaki..
tuah kita siap yang tahu..
haha.. cubala..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

vp, so sweet ler vp pakai tudung. cantik sgt.. cuba ler, mana tau.. blh jd cover girl plak.. kllaass gitu..

Anonymous said... [Reply to Comments]

TRY LAH MASUK PENCARIAN NUR TU....I PERNAH TRY 2 YRS BACK...EMMM DPT 3RD PLACE LAGI....TAPI MEMANG TOUGH LAH :)

Cik Ani said... [Reply to Comments]

vp sejak dah pakai tudung muka vp dah tak nampak iras abby abadi. kalau tak pakai tudung memang iras sgt2.

Kebod's Family said... [Reply to Comments]

chaiyok2... bleh tumpang glamour kengkawan klu berjaya...

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

masuk kak masuk....msti mng..

Mak Su said... [Reply to Comments]

huh, maksu ni jangankan suar sleck, suar treksuit pun tak saiz dah.... uhuhuhu

mrs e said... [Reply to Comments]

try la zaimah..

x salah mencuba kan..

msti jd 'mama vouge' lak pas tu..

chaiyok2!

supermummy said... [Reply to Comments]

vp..apa lagi try je lah! heheh..

intanjameel said... [Reply to Comments]

terlambat melihat perubahan positif ni. Teruskan ya VP, benda baik (bertudung) harus diberi semangat gitu.

Dulu kita pon ada nak mencuba benda2 covergal ni, sekali tangguh punya tangguh, dah terlebih HAD UMOR!!!! So, selagi sempat masuk je... :)

lindosh said... [Reply to Comments]

hah.. try la masok pencarian kabergurl tu.. kami sokong dr blakang. suwit je betudung :)

-Misztake- said... [Reply to Comments]

Ha'a..
masuk la..
akak..
saya ada buku 100 santun anggun..
nnti kalau free sy scan tutorial utk pakai tudung yg cun2..
:)

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

a'a cantek la...


x yah belit pon xpe

=)

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

hehe tak yah belit2, camni pun dah sweet gittew.. hiks, bertuah en laloque ;D

hmmm pesalah cuba covergirl tu, kan.. ada rezki tak kemana..

edrina said... [Reply to Comments]

vp tak kelakar..cuba lah mana tau dapat.

RieNa said... [Reply to Comments]

kalau vp masuk kitorg akan sokong vp abis2an..chaiyok chaiyok!!!

hilda said... [Reply to Comments]

go!vp!go!vp... sy support!!

DYLA said... [Reply to Comments]

pasal nak join covergirl tu, sy rase vp patut cuba...

coz, bila lg nak gunakan kelebihan yg ada..

kalau cuba, kite tak rugi apa pun, kalau sy kurus mcm vp pun sy teringin.. heheheh..

nizafauzi said... [Reply to Comments]

iskk... lawa betul lah akak pakai tudung... nampak lagi muda tau!!

kulit akak cantik la!! :)

cemut said... [Reply to Comments]

ya ya try pls kakak..yakin boleh!

chik Star said... [Reply to Comments]

ok jer kak
try lar msok.
mne taw nasib badan.
:)

C!kPuanMuda said... [Reply to Comments]

Pencarian NUR... Vp! u shud try... seronok!

a.c.H.i.k.A.n.i said... [Reply to Comments]

vp..u should try..glamour tu..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^