Follow Viruspadu

Saturday, October 11, 2008

hureiiiiiiiii

lallalalalalala

tiket BELON dah dapat ni :p

iyo la. economy class yo lah, ini pun dah semput nak membayarnya fuhhhhh

ha bukti tu, eceh, harussssss , vp


dan nisa nya tiket :p


yea yea tak sabarrrrrrrrrr sgt!

uols kita roger2 nanti yer, kasik emel la saya, kita tukau2 no fon yo :D

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

12 komen[s]:

a^T04 said... [Reply to Comments]

wah..jauhnya vp nak gi

slmt pegi n slamt pulang yer

Yatie said... [Reply to Comments]

nak ikut jgkkkkkk :P

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

WAH NAK BERCUTI KE KUCHING KE MAH,,, BILER TU,, SERONOKNYA.. OK MY BLOG DAH UPDATE.. :)

mazzura said... [Reply to Comments]

wahh..bestnye nk g holiday..naik mas lak tu..apa2 pon enjoy ur holiday ye..buah tgn jgn lupa tau..nanti kita kasi add..hiks..

nono said... [Reply to Comments]

salam kak...

semoga selamat pergi & selamat pulang yer...dan bergumbira disane...:P

jgn lupe belikan ole2 yer..(nampak sgt cam muke x malu..ekekekke)

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

selamat bercuti VP n family..
last year sy dah pegi jalan2 kt Kuching wit my family tp naik airasia aje.. ok la mmg banyak tempat menarik di kuching..
pepon selamat pegi n kembali menghapdet blog..hee

-Misztake- said... [Reply to Comments]

seronoknya..
nnti pergi tu jgn lupa hapdate pulak..
:)

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

beshnyerrr...nk ikot r....

arsaili said... [Reply to Comments]

salam..bila nak dtg kuching? kalau sy ada kat kuching leh bawa u all jenjalan...kalau kat sana termasuk weekend, jgn lupa g pasar minggu satok...pastu nanti leh tolong jawab borang soal selidik yer..ckp ngan en laloqoe gak..ahahaha

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

mmah.. make sure dpt naik ride sungai rajang tuh.. tp make sure teduh laa... jengjalan sepanjang sungai tu sampai ujung ada little india.. memacam ada sana.. then leh jugak pegi kedai2 handicraft kat seberang jalan tepi sungai tu .. banyak gilerss pilihan kraf... memang syiok.. ;D seminggu gerenti abis pusing punyialah...

Musliha said... [Reply to Comments]

nak gi bercuti?
bestnya..

shah said... [Reply to Comments]

uiyoooooo
kecik-kecik nica dah dapat naik aeroplane.....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^