Follow Viruspadu

Monday, October 20, 2008

jalan2 kembong perut :p

ini aktiviti hari sabtu, sis naniey dah jemput saya dari kat opis lagi, ajak kerumah dia, dia buat open house makan tengahari

oh yer sisnaniey ni opismate saya uols, selama saya bekerja kat seremban ni, dan kenalan ngan semua opismate, jarang saya dpt hadiri openhouse, yelah depa biasanya buat weekend kan, saya pulak weekend jer bergegas ke cheras


jadi saya bertekad tahun ni, saya nak merapatkan sillaturahim la, insyaAllah kalau opismate saya buat openhouse saya akan hadir mencongokkan wajah yang tak seberapa ni, tp ada gak yang minggu lepas punya tak dpt nak join, sbb terkocoh kacah en.laloque nak gi johor kan :p


sis naniey buat openhouse dia ala2 makan tengahari, harus sampai rumah dia tengahari2 gitu, mulanya nak mencari rumah tu sesat2 barat jugak la, tp alhamdulilah sampai jugak la, berkat ketereran en.laloque mencarik jalan, harapkan saya... ohhhh... nan ado guno!

yang saya tahu, "bila nak sampai ni papa?" keh keh keh


saya sampai2 rumah sis naniey ni, tak hengat la kul berapa, dalam kul 1 la kot, ha kauuuuuuu! bebetul makan tengahari la kekdahnya kan

adeh, anak ku buat perangai la you! sabar! sabar!


sis naniey itu adalah yang sedang senyum2 simpul berbaju biru


seb baik la ado gak yang acik kona2 kat sini, ok itu lelaki2 itu, opismate ku jugak yer, en.L (bj putih) dan pasangan, en. M (baju hitam) dan isteri dan anak, so dapat la saya borak2 sikit, kalau tak mesti saya dok sengap jer kat situ, ontok2 makan,

makanan semua sedap2, pandai sis naniey kita ni masak yer, sodap amat, nak tambah acik malu tau! saje la jaga imej wakakaka, PANGGGGG!!!! imej konon

ai kan pemalu :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

4 komen[s]:

laloque said... [Reply to Comments]

makan jgn x makan

mazzura said... [Reply to Comments]

mm...makan2..i tunggu u tau..:(

Musliha said... [Reply to Comments]

tau nak ckp kali ke berapa ni..
open house.. best.. syiok..

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

malu2 kucing ye mah...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^